0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni aldığım (2. el) 2006 model Yaris'imin bakım ve tamir ihtiyacı olursa diye şimdiden bir servis arayışındayım. Olur da ihtiyacım olursa hangi servise gidersem iyi olur şimdiden bileyim. Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz özel servis nerede vardır? Aracın ilk sahibi bütün bakımlarını Yenibosna'daki Sonkar servisinde yaptırmış ama aracın garanti süresi geçtiği için artık orjinal servisine götürüp çok para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.Bir de, arka tamponda sağ köşedeki park sensörü düşmüş, orası delik görünüyor, bu sensörü taktırmak için orjinal servise mi gideyim yoksa tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir özel servis var mıdır?
Değirmendere kartal...
Serdar bey ilgiye teşekkürler ama Kartal Timuçin beye uzak kalmasın.Malum Gebze'nin hemen yanıbaşında.Hemde önerdiğiniz servis yetkili servis.. Timuçin bey Şaban beyin dediği yere gözü kapalı gidebilirsiniz.Ankara'daki ustamın tavsiyesi ile gitti Şaban bey ve yetkililerin çözemediği sorunu Recep usta 10 dakikada çözdü..Bence deneyin...
özcan kardeşim allah senden sadık ustadan ve recep usta ve iş ortağından razı olsun timuçin bey hiç üşenmeyın bir yarım gününüzü ayırın ve gidin bahsi geçen yere dert sorun kalmasın.
nataş bana yakın ama kötü mü??? bilen varmı
herkes derindere diyor ne yapılar abi ne nedir anlayamadım çok mu hızlılar?