Gönderen Konu: İstanbul'da servis tavsiyesi.  (Okunma sayısı 5068 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Ynt: İstanbul'da servis tavsiyesi.
« Yanıtla #20 : Mayıs 23, 2009, 21:12:11 »
Merhaba,

2005 model Corolla  aracım var garanti süresince bende Derindere ve Avcılar Sonkar'da hizmet aldım. En büyük  sıkıntım fiyatların çok yüksek olmasıydı. Onlarında kendine göre haklı nedenleri var ama artık yetkili servise çok mecbur kalmadan gitmem sanırım. Bugün aracıma 60 000 km periyodik bakımı Güngören'de Toyotronic'te yaptırdım. Burda bazı arkadaşların tavsiyesi ile oraya gittim. Aracım ile Mithat usta ve Fatih usta ilgilendi , gitmeden önce yetkili servislerden telefon ile standart bakım fiyatı almıştım neredeyse benim ödediğim para yetkili servislerin yarı parası. Bu zamanda ciddi rakam farkları mevcut. Servis hizmetinden ve ilgi alakadan çok memnun kaldım. Toyotroniği herkeze tavsiye ederim. Yapılan işler için usta ile 2 defa yol testine çıktık , usta titiz ve alakalı biri işini şansa bırakmıyor. Yetkili servsilerde kalabalıktan dolayı bazı işlemler pas geçilebiliyor.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 23, 2009, 21:12:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #21 : Mayıs 27, 2009, 19:08:58 »
2004  model avensisim var devir göstergesi rolantide 600 devir ile 800 devir arası periyodik bir şekilde hareket ediyor .çıkıyor iniyor arıza ne olabilir acaba .gösterge panelinde arızaya dair hiç bir ışık yok.herşey normal fakat dediğim gibi rolantide bunu yaşıyorum.ne yapmam gerekli?lütfen yardımcı olun arkadaşlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 28, 2009, 08:04:19 »
Okan Bey, sizi öncelikle Tanışma bölümünde ayrı bir başlık altında tanıyabilir miyiz?

Ayrıca sorunuz Mekanik Sohbet bölümü altında açacağınız bir başlıkta sormanız daha uygun olacaktır.

Hatırladığı  kadarıyla, VVT-I motorlarda bu tür devir salınımlarının normal olduğu tartışılmıştı daha önceki konularda. Arama fonksiyonunu kullanarak ilgili konuları bulabilirsiniz.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #23 : Mayıs 28, 2009, 20:09:28 »
2004  model avensisim var devir göstergesi rolantide 600 devir ile 800 devir arası periyodik bir şekilde hareket ediyor .çıkıyor iniyor arıza ne olabilir acaba .gösterge panelinde arızaya dair hiç bir ışık yok.herşey normal fakat dediğim gibi rolantide bunu yaşıyorum.ne yapmam gerekli?lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
öncelikle hoş geldiniz okan bey.hakkı beyinde dediği gibi sizi önce bir tanısak? sorununuza gelince bu olay sadece sizin araca özgü bir durum değil genelde toyotalarda böyle sanırım neticede benım aracımdada öyle bülent ersoyun yelpazesi gibi sallanıyor maşallah aşağı yukarı :D servise sordum arıza yok beyefendi bunlar böyle diyip yolluyorlar isterseniz deneyin görün :D
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 33500
  • Model Yılı: '12
  • 23 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 08, 2014, 11:03:48 »
öncelikle hoş geldiniz okan bey.hakkı beyinde dediği gibi sizi önce bir tanısak? sorununuza gelince bu olay sadece sizin araca özgü bir durum değil genelde toyotalarda böyle sanırım neticede benım aracımdada öyle bülent ersoyun yelpazesi gibi sallanıyor maşallah aşağı yukarı :D servise sordum arıza yok beyefendi bunlar böyle diyip yolluyorlar isterseniz deneyin görün :D

selamlar bende 2. el 2006 LPG li bir avensis satın aldım bu rölanti olayını servis LPG ye bağladı..

Sizin aracınız da LPG li miydi?? yoksa benzinli mi?? benzin de de aynı sorun oluyor mu??

Yetkili servisten hiç memnun kalmadım 80 bin bakımı için 690 lira İNDİRİMLİ fiyat çıkardılar tek artısı garanti kapsamından direksiyon milini değiştirdiler..bu rölanti olayı için en son motor rektifiyesi önerdiler o kadar işin ehliler yani!!! acırım garantiden çıkan araçların servislere kaptırdıkları paralara..bi daha tövbe...
eski corollacı yeni Hondacı