0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyota gökkuşağı hafta içi arkadaşıma uğradım.4 araba vardı sinek avlıyor..onlarda periyodik bakım olduğu için gelenler dedi..bu kadar sorunsuz bebekler başka yerde yok:)
özgür bey bazı gerçekler saklanamaz today tomorrow toyota..taşşşşşşş:)klasik otomatik vitesler güzeldi eski honda ve toyotada olan ama onlarda acayip yakıyo arkadaşımda euro cıvıc var 400 yakıyor.ama şanzıman sorunu yok.arabada da sorun yok japon olsun arıza yapmaz.önceden efsane kasa toyota vardı yanık yağ koyuyodum gene gidiyodu diyor:)ama ben olsam asla koymazdım o bebeğe..
oda çok yakıyormuş benzin dayanmaz. benim arkadaşımda aynı dertten civic otomatik arabasını sattı düz vites aldı. şu mmt yi biraz daha geliştirip otomatiğe yakın bir hale getirseler daha güzel olacakmış...
arkadaşlar aracımın 70000 bakımı geldi bende herzaman gittiğim yetkili satıcı ve servisi şimdi aradım.201 tl fiyat verdiler isterseniz kredi kartınada böle biliyolar.sürekli aynı seviste bakımları yapıldığı için bilgisayar üzerinden bu güne kadar ne işlemler gördüğünü öğrene biliyorsunuz.(Zaten kendileri de buna istinaden gerekli parçaları değiştiriyor.)Bence çok güvenli ve çok pahalıda değil 2 sene önce accent arabamızı özel serviste 150 tl yaptırmıştım.Bence bakım yaptırmadan önce yetkili servislerden fiyat alın.
***bahsettiğin opel servisini çok iyi bilirim Opel servisinden bahsetmedim. Onların hemen arka tarafta bi yer gösterildi bana toyota özel servisi olarak. Yani sırtlarını yasladıkları dükkan Yolun düşerse bi bak. Bende bu hafta mmt şansızman sorunundan Trabzon'dayım. Garantiden baktıracaz. Aniden durunca neden hangi vitese gireyim diye bu kadar düşünüp araç boşta kalıyo diye göstereceğim.