0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kartta hiç birşey yazmıyor.
abı bu servısın adı ney gercekten merak ettım
yok yanlış anlatmış olmayayım kart var da ne yağı koyduğu ile ilgili birşey yazmıyor.
Özgür bey,problemde bu ya.Hiç bie şey yazılı olmayan boş kart ne işinize yarayacak?Diyelim siz çıkıp Ankara'ya geldiniz ve bu esnada da yağınız eksildi.Yağı tamamlamak için,kart boş oldugu için yağın ne oldugunu bilmek içinde Kahin olmak gerekir.Haksızmıyım.Boş kart kimin işine yarar ki.Bir tek yağcının işine yarar o da sizi bilgilendirmek için!
valla 1000 cc corsam vardı sorun yoktu ama düz vitesti.alırkende tavsiyelere uyup opelin eastronik şanzumanına hiç bulaşmadım,motor küçük şanzıman kötü devamlı baskı balata yiyo.arkadaşımda aynısından vardı sıklıkla baskı balata değiştirdi.Ben sorun yaşamadım.sizinkinde normaldir bence 1000 cc motor mmt olunca çok bişey beklememek lazım bence.kalkışlarda sorun yapar ama sonra hiç sorun yapmaz.mmt eastronikten iyi ama sonuçta araç 1000 cc.bence baskı balata bitmemiştir ama diğerlerine göre çabuk bitecektir.siz kontrolünüzü yaptırın yolda kalmayın Allah korusun...bir de mmt kullanım tarzında eksikliğiniz varsa arkadaşlara danışın derim.ben 1 kez kullandım test sürüşünde auris ama düzden şaşmadığım için bilemiycem.ama onunda bir tekniği olduğunu duydum:)
özgür bey geçmiş olsun.duruma erken uyanıp ucuz kurtarmışsınız yine de. maalesef piyasada ehliyetsiz, arkadaşların tabir ettiği gibi kolpadan usta çok, işini iyi bilen ve yapan kişiler de az ne yazık ki. o yüzden özel servis seçiminde iyice araştırıp, hakkında eş,dost,arkadaş ve bu gibi forumlarda görüş ve deneyimlerini paylaşan arkadaşlardan referans aldığınız özel servis ve ustaları tercih ettiğiniz takdirde herhangi bir sorunla karşılaşacağınızı zannetmiyorum. Ben de yaşadığım yer itibariyle aynı sıkıntıyı çektiğimden 150 km mesafeye, İstanbul'a gitmek durumunda kalmıştım. Yaşadığınız yerde olmasa bile size yakın bölgelerde kaliteli ustalar vardır mutlaka. Ya da sağa sola gidemem, kafam da rahat olsun derseniz servis yolu sizin için en güvenli yoldur.kazasız belasız sürüşler ve iyi günler dilerim..
haklısınız ne diyim. bu gün işte servise gidip ne yağı koyduklarını soracağım. Bakalım arabanın kullanım klavuzunda yazanlarla karşılaştıracağım, sizinle de paylaşırım.
Geçmiş olsun Özgür bey ama öyle ustalar var ki motor sesinden aracın nerde nesi var biliyorlar kaldı ki bunlar daha önce yetkili serviste yıllarca çalışmış kişiler onlarda başkasının işini yapacağımıza kendi işimizi yaparız diye ayrılmışlar ben de şahsen özel servisimi hayatta değiştirmem kaldıki o yaptıkları işe garanti de veriyorlar ve samimiyeti ilerletirseniz çoğu şeyde yardımcı da oluyorlar değil mi Özcan bey