Gönderen Konu: Toyota CHR 1.2 Turbo Yedek Deposu kaç litre?  (Okunma sayısı 1288 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 90000
  • Model Yılı: '16
Toyota CHR 1.2 Turbo Yedek Deposu kaç litre?
« : Haziran 15, 2023, 22:06:43 »
Merhaba arkadaşlar. Toyota CHR 1.2 Turbo sahibiyim. Özelliklerinde yakıt deposunu 50 litre diye biliyorum bu aracın. Ama ne zaman gösterge dibe gelse ve fullemek için benzin almaya gitsem 34-35 litre civarı benzin alıyorum. Bu durumda 15 litre yedek depo mu oluyor? Sizce de garip değil mi bu? Diğer 1.2 Turbo kullanan arkadaşların değerler neler merak ediyorum.

Göstergeyi es geçip, biraz daha gidip öyle olsam bir sıkıntı çıkar mı? Uzun yolda can sıkıcı oluyor bu kadar çabuk benzin göstergesinin dibe inmesi. Bundan önce kullandığım aracın deposu 55 litreydi ama 50 lt civarı mazot alıyordum ve 700 km civarı yol gidiyorum. CHR ile 500 km civarı ancak gidiyorum.

Toyota Club Türkiye

Toyota CHR 1.2 Turbo Yedek Deposu kaç litre?
« : Haziran 15, 2023, 22:06:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota CHR 1.2 Turbo Yedek Deposu kaç litre?
« Yanıtla #1 : Haziran 16, 2023, 09:21:40 »
Merhaba arkadaşlar. Toyota CHR 1.2 Turbo sahibiyim. Özelliklerinde yakıt deposunu 50 litre diye biliyorum bu aracın. Ama ne zaman gösterge dibe gelse ve fullemek için benzin almaya gitsem 34-35 litre civarı benzin alıyorum. Bu durumda 15 litre yedek depo mu oluyor? Sizce de garip değil mi bu? Diğer 1.2 Turbo kullanan arkadaşların değerler neler merak ediyorum.

Göstergeyi es geçip, biraz daha gidip öyle olsam bir sıkıntı çıkar mı? Uzun yolda can sıkıcı oluyor bu kadar çabuk benzin göstergesinin dibe inmesi. Bundan önce kullandığım aracın deposu 55 litreydi ama 50 lt civarı mazot alıyordum ve 700 km civarı yol gidiyorum. CHR ile 500 km civarı ancak gidiyorum.

Merhaba,

Sizin aracınız özelinde değil ama toyota genelinde kafanızdaki soru işaretlerini bir nebze giderecek bir konuyu aşağı bırakıyorum :)

https://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=93337.0
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 90000
  • Model Yılı: '16
Ynt: Toyota CHR 1.2 Turbo Yedek Deposu kaç litre?
« Yanıtla #2 : Haziran 16, 2023, 18:18:05 »
Sağolun hocam, attığınız konuyuda okumuştum zaten. Öğrenmek istediğim şey, gerçekten yedek deposunun 15 litre olup olmadığıydı. Bu bana biraz abartılı geldi çünkü. Eğer araç gerçekten 50 litre alıyorsa, ışık yandığında baya bir süre daha gidebilirim öyle benzin alırım. Çünkü bu şekilde uzun yolda 3-4 saatte bir fullemem gerekiyor ve sinir bozucu oluyor biraz.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 16, 2023, 18:18:20
Merhaba,

Sizin aracınız özelinde değil ama toyota genelinde kafanızdaki soru işaretlerini bir nebze giderecek bir konuyu aşağı bırakıyorum :)

https://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=93337.0