Gönderen Konu: Park Sensoru ve Otomatik Kapi Kilitleme Modulu  (Okunma sayısı 2601 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 31250
  • Model Yılı: '20
  • 7 kere teşekkür edildi
Park Sensoru ve Otomatik Kapi Kilitleme Modulu
« : Nisan 10, 2023, 08:47:51 »
Arkadaslar selam,

Sedan modeli icin bazi arkadaslar aliexpress'den normal on ekranda gozuken park sensoru siparis etmisler ve birde kapilarin otomatik kilitlenmesi icin takilan bir modul. Bu parcalar hatchback model icinde uyumlu olurmu ve gecerlimi? Alip takan deneyen oldumu hic? Tesekkurler.

OBD Auto Door Lock
https://tr.aliexpress.com/item/1005001949176811.html?spm=a2g0o.cart.0.0.ee43406akFpfpd&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur

Park Sensoru
Aldigim urun: https://www.aliexpress.com/item/1005003546175099.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 144000
  • Model Yılı: '13
  • 170 kere teşekkür etti
  • 120 kere teşekkür edildi
Ynt: Park Sensoru ve Otomatik Kapi Kilitleme Modulu
« Yanıtla #1 : Nisan 10, 2023, 09:25:16 »
Arkadaslar selam,

Sedan modeli icin bazi arkadaslar aliexpress'den normal on ekranda gozuken park sensoru siparis etmisler ve birde kapilarin otomatik kilitlenmesi icin takilan bir modul. Bu parcalar hatch icinde uyumlu olurmu ve gecerlimi? Alip takan deneyen oldumu hic? Tesekkurler.

OBD Auto Door Lock
https://tr.aliexpress.com/item/1005001949176811.html?spm=a2g0o.cart.0.0.ee43406akFpfpd&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur

Park Sensoru
https://tr.aliexpress.com/item/1005005081188703.html?spm=a2g0o.cart.0.0.ee43406akFpfpd&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur

Merhaba,
Hiç Çin işine bulaşmayın derim ben. Daha önceki aracımda kullandığım Mert Mod diye bir marka var. Tamamen yerli. Garantili.  Far sensörü, kilit sensörü ....vs hepsi var. Taktırıp unutun. Hiç sorun çıkarmadı bana.
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.
Sağa veya Sola dönerken önce sinyal sonra dikiz aynaları LÜTFEN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 10, 2023, 20:49:45 »
Onder Bey bahsettiginiz firmada park mesafe sensoru goremedim, amerikan park modulu var. Birde servisde takilan sensor bile orta ekranda gostermiyor mesafeyi, suan icin tek orjinal gibi calisan gordugum urun bu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 144000
  • Model Yılı: '13
  • 170 kere teşekkür etti
  • 120 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 11, 2023, 09:04:28 »
Onder Bey bahsettiginiz firmada park mesafe sensoru goremedim, amerikan park modulu var. Birde servisde takilan sensor bile orta ekranda gostermiyor mesafeyi, suan icin tek orjinal gibi calisan gordugum urun bu.

Ben yaklaşık 4 sene önce taktırmıştım far ve park sensörü. Şu an park sensörü olmayabilir. En sağlıklısı firmaya sormak bence. Bir de benim bahsettiğim ürün ekrana adapte değildi. Yani kendi dijital ekranı vardı. Sizin gösterdiğiniz ürün bayağı profesyonel.
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.
Sağa veya Sola dönerken önce sinyal sonra dikiz aynaları LÜTFEN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 12, 2023, 13:20:52 »
Otomatik kilitleme modulu geldi arkadaslar onu taktim ve sorunsuz bir sekilde 2020 model 1.2T Hatchback modelinde calisiyor. 19-22 gasoline olan modelini tercih etmeniz gerekiyor 1.2 T icin, baglanti icin herhangi biryeri sokmenize gerek yok, direksiyonun sol alt tarafinda acikta bir soket var oraya takmaniz yeterli.Aldigim modelde ayar yapabiliyorsunuz istediginize gore. Suan benim kullandigim modda eger arac vitesde D'ye gecerse kapilar otomatik kitleniyor ve P'ye alinca otomatik aciliyor. Extra olarak geri vitese taktiginizda arka sinyaller daha yavas bir sekilde yanip sonmeye basliyor.

Park sensoru henuz elime ulasmadi, ulastigi zamanda onunla alakali bilgileri paylasacagim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 23, 2023, 11:46:53 »
Arkadaslar selam, ben dun Istanbul'da taktirdim aracima (1.2T Corolla 2020 Hatchback). Gayet sorunsuz calisiyor hatta takdirmadan once uzerine 2 kat boya attim kendim bir problem cikmadi. Urun icin extra tus almaniza gerek yok, on dijital ekrandan acip kapatabiliyorsunuz. Geri vitese attiginizda hem geri hem on sensorler devreye giriyor, D vitesinde ise 15 km altindaysa hiziniz on sensorler devreye giriyor. Istanbulda taktirmak istiyorsaniz Cekmekoy'de isinin ehli cok iyi bir usta var servisde yetismis, 5 dk da sistemi cozdu zaten. Tamponlar sokulmesi gerektigi icin islem haliyle uzun suruyor, birde bana gelen urunde isi tabancasi icin uc vardi o yuzden usta kendi tek tek delikleri ayarlamak zorunda kaldi.

Aldigim Urun: https://www.aliexpress.us/item/3256803359860347.html?gatewayAdapt=glo2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US

Cekmekoy'de taktirdigim isletme Yilmazlar Oto Mehmet Usta: https://goo.gl/maps/JCahFZ2cLsaSgC5Y9

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 66000
  • Model Yılı: '19
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 23, 2023, 15:08:25 »
merhaba. hayırlı olsun güle güle kullanın. güzel olmuş. bende alıp taktırmak istiyorum. size toplam maliyeti ne kadar oldu acaba. park sensörünün ve taktırmanın maliyeti ne kadar tutar acaba teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 23, 2023, 15:18:06 »
Merhaba, benim aldigim urunun kargo dahil 125$ fiyati , %30 vergiyle 125 x 1.3 = 162,5$'a geliyor. Suanki dolari 20.5'den alirsak 162,5 x 20.5'den 3330TL yapiyor, taktirma maliyeti bana 2000TL'ye mal oldu yani toplam 5300 diyelim. Servise sordugumda extra ekran koyacaklari turk uretimi urun icin 6800TL fiyat vermislerdi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: C-HR
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mayıs 24, 2023, 09:46:42 »
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Ben bu sistemleri CHR için deneyen oldu mu diye merak ediyorum, yine ortadaki araç ekranında gözükür mü?
Hayatta en hakiki mürşit, ilimdir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 24, 2023, 09:51:22 »
anladım teşekkür ederim tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 24, 2023, 10:44:48 »
anladım teşekkür ederim tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın

Teşekkürler.

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Ben bu sistemleri CHR için deneyen oldu mu diye merak ediyorum, yine ortadaki araç ekranında gözükür mü?

Merhaba, teşekkürler, CHR icin uyumlu olan urun sanirim farkli, linkini altta paylasiyorum ve orta ekranda gosteriyor ama dikkat et 2016~2022 arasi araclari destekliyor.

-> https://www.aliexpress.com/item/1005003553337684.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 7000
  • Model Yılı: '22
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mayıs 28, 2023, 16:39:31 »
Benim park sensörlerimde önceki gün geldi montajı nerede yaptıracağım diye düşünceler içindeyken  :wacko: konunuz derdime derman oldu salı gününe randevu aldım. google yorumlarındanda işinin erbabı oldukları belli montaj sonrası paylaşırım araç kameramın bağlantısındada ufak bir düzeltme yapılması gerekiyor onuda halledeceklerini düşünüyorum.
istekler olanaklarla sınırlıdır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 29, 2023, 13:30:57 »
Benim park sensörlerimde önceki gün geldi montajı nerede yaptıracağım diye düşünceler içindeyken  :wacko: konunuz derdime derman oldu salı gününe randevu aldım. google yorumlarındanda işinin erbabı oldukları belli montaj sonrası paylaşırım araç kameramın bağlantısındada ufak bir düzeltme yapılması gerekiyor onuda halledeceklerini düşünüyorum.
Evet bende yorumlara guvenerek gitmistim gercekten isinin ehli ustalar, elektrik konusunda isi bilen usta bulmak zor, guvenle tercih edebilirsiniz  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 05, 2023, 13:31:46 »
hakan bey merhaba. benim siparişimde elime ulaştı. yanlız kutu içeriğine kafam takıldı. kutuyu açtığımda malzeme konulan bir boşlukta herhangi bir şey olmadığını gördüm. burası normaldede boşmu geliyo acaba. yoksa eksik bi parçamı göndermişler. bir de internet sitesinde kutu içeriğinde trumpet diye bişey yazıyo. ama kutuda öyle bişey çıkmadı. size gelen kutu içeriğide bu şekildemiydi acaba. bu arada kutunun fotoğraflarını çekmiştim ama bir türlü yükleyemedim buraya.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 05, 2023, 14:36:39 »
hakan bey merhaba. benim siparişimde elime ulaştı. yanlız kutu içeriğine kafam takıldı. kutuyu açtığımda malzeme konulan bir boşlukta herhangi bir şey olmadığını gördüm. burası normaldede boşmu geliyo acaba. yoksa eksik bi parçamı göndermişler. bir de internet sitesinde kutu içeriğinde trumpet diye bişey yazıyo. ama kutuda öyle bişey çıkmadı. size gelen kutu içeriğide bu şekildemiydi acaba. bu arada kutunun fotoğraflarını çekmiştim ama bir türlü yükleyemedim buraya.

Merhaba, gorsel yuklemek icin 32mb limite kadar bu siteyi https://imgbb.com/ kullanabilirsiniz. Orda olusturdugu linkleri [ img ] [ / img ] bu img tag'i icine bosluklar olmadan koyarsaniz mesajlarinizda gozukur.

Kutuda icerik olarak 8 adet sensor ve birde beyin olmasi gerekiyor, onun haricinde de on ve arka icin birer adet yani toplamda 2 adet baglanti kablosu. Trumpet dedigi sey sensorleri tutan boru seklinde parcalar olabilir zaten sensorler o plastik parcalara takili geliyor montaj icin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 05, 2023, 14:49:54 »
https://ibb.co/z6dQ7vM
https://ibb.co/cyf8zCh

resimleri yükledim bakabilirmisiniz hakan bey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 05, 2023, 19:34:58 »
https://ibb.co/z6dQ7vM
https://ibb.co/cyf8zCh

resimleri yükledim bakabilirmisiniz hakan bey.

Eksik yok gordugum kadariyla, bana gelen parcalarda bunlardi. Tampon sokmeye vs girismeden once mutlaka oncelikle baglantiyi test edin, birde punch matkap icin degildi bendeki isi tabancasi istiyordu bu da aklinizda olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Haziran 05, 2023, 20:40:59 »
Isı tabancası istiyordu derken anlamadım hakan bey. Yani gönderdikleri uçla tampon delinmiyormu. Isı tabancasıylamı delinmesi lazım tamponun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 05, 2023, 20:55:09 »
Isı tabancası istiyordu derken anlamadım hakan bey. Yani gönderdikleri uçla tampon delinmiyormu. Isı tabancasıylamı delinmesi lazım tamponun

Gonderdikleri uc matkap icin degil, isi tabancisi icindi benim aldigim urunde.. Hole saw yazan pakete bakin bir isterseniz, icinde matkap icin uc varsa isinizi gorur ama benimkinde isi tabancasi icin uc vardi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 05, 2023, 21:43:28 »
Anladım hakan bey çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için.