Gönderen Konu: Park Sensoru ve Otomatik Kapi Kilitleme Modulu  (Okunma sayısı 2602 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Primum non nocere
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 27000
  • Model Yılı: '20
  • 20 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Ynt: Park Sensoru ve Otomatik Kapi Kilitleme Modulu
« Yanıtla #20 : Haziran 15, 2023, 16:18:20 »
Arkadaşlar 2020 flame x pack  benzinli  070 renk kodlu inci beyazı araç için uygun olan gözünüze çarptı mı hiç yada beyaz olanı alıp rotuş boyası ile inci beyazına cevirsek çok mu sırıtır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 31250
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 15, 2023, 19:22:23 »
Arkadaşlar 2020 flame x pack  benzinli  070 renk kodlu inci beyazı araç için uygun olan gözünüze çarptı mı hiç yada beyaz olanı alıp rotuş boyası ile inci beyazına cevirsek çok mu sırıtır

Selam, beyaz olan bence siritmaz bile, takmadan once aracin yanina tutup icinize sinmezse taktirmadan once boyayabilirsiniz ama boya bu urunlerinin verimliligini dusuruyor bilginiz olsun, ben 2 attim ama atarken baya cekindim calismayacak verimli bir sekilde diye, gelen urun benim aracima gore cok koyu bir renkti. (Gri almistim) Bu arada rutus boyasi mutlaka alin yaninizda bulunsun, taktirirken delinen yerlerde siyah ic kisimlar gozukmesin diye ben boyadim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 27000
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Ağustos 29, 2023, 19:33:23 »
Eksik yok gordugum kadariyla, bana gelen parcalarda bunlardi. Tampon sokmeye vs girismeden once mutlaka oncelikle baglantiyi test edin, birde punch matkap icin degildi bendeki isi tabancasi istiyordu bu da aklinizda olsun.

BEnim arac aynı ancak hybrib.. sizin yaptırdığını usta mi tamponu deldirmeden öncemi test etti yoksa siz mi test ettiniz.. bu arada kablolar bana biraz kısa gelmişti arka on bu kablolar ana kutuya kadar ulaşıyor mu? Ürün şu an bende mevcut bayiye gittim elektirik arızası olur vs dryip yapmadılar..  elazig da uygun biri bulmak zor bakayım eğer bulamazsam İstanbul yolcusu olabilirim.. 8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 30, 2023, 11:02:01 »
BEnim arac aynı ancak hybrib.. sizin yaptırdığını usta mi tamponu deldirmeden öncemi test etti yoksa siz mi test ettiniz.. bu arada kablolar bana biraz kısa gelmişti arka on bu kablolar ana kutuya kadar ulaşıyor mu? Ürün şu an bende mevcut bayiye gittim elektirik arızası olur vs dryip yapmadılar..  elazig da uygun biri bulmak zor bakayım eğer bulamazsam İstanbul yolcusu olabilirim.. 8-)

Benim aldigim urunu aldiysaniz urunun isminde hybrid icinde calistigi yaziyor -> ZJCGO OEM Original Car Parking Sensor Assistance Backup Radar Buzzer System For Toyota Corolla Altis Auris Hybrid E210 2018~2023

Gittigim usta tamponlari delmeden once cihazi takip test etti ve calistigini gordukten sonra montaj islemine basladik, kablolar yeterli geliyor uzunlugu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Ocak 12, 2024, 12:33:16 »
Merhaba paylaşımlarınız için teşekkürler. 2023 vision  plus için de uyumlu olur mu acaba? Fikir çok güzel ama 1.5 visionla uyumlu olur mu. 2015 1.33 life araca hız sabitleyici , kapı kilitleme modülü ve sis farının tak çalıştır şeklinde uyumlu olmasından dolayı bunda da olur gibi geldi ama bilemiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 13, 2024, 01:26:11 »
Merhaba paylaşımlarınız için teşekkürler. 2023 vision  plus için de uyumlu olur mu acaba? Fikir çok güzel ama 1.5 visionla uyumlu olur mu. 2015 1.33 life araca hız sabitleyici , kapı kilitleme modülü ve sis farının tak çalıştır şeklinde uyumlu olmasından dolayı bunda da olur gibi geldi ama bilemiyorum.

2023 ile uyumlu diyor ama alacaginiz saticiya aracin fotografini ve tam modelini atip sorabilirsiniz, ben alirken benim aracimda hic denenmemisti (hatchback) yorumlarda birinin taktirdigini gorup ona guvenerek aldim ve calisti.