0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese cümleten selamun aleyküm, milletimize geçmiş olsun, Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin. Deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum. Deprem şehidi yakınlarım olduğu İçin ancak dönebildim. Merak edip soranlardan Allah razı olsun. Rabbim milletimize ve devletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Türk milletinin merhamet, yardımlaşma ve birlikteliğini bir daha gördük. Eminim ki en kısa sürede eskisinden daha güçlü şekilde ayağa kalkacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun. İkinci hesabım yok, geçen yanlışlıkla şu an aktif olmayan eniştemin bana devrettiği hesaptan mesaj atmışım. Tekrardan tüm Türkiyeme ve Malatyama geçmiş olsun. Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin.
Cümleten Allah razı olsun. Amin. Ecmain.
Arkadaşlar dask siigortalarınızı kontrol ettirin yaptırmadı iseniz yaptırın. Bir de çalıştığım kurum da depremzede misafirlerimiz var onların anlattığı kadarı ile dask 200 bin lira ödeme yapıyor ev 2 milyon du diye isyan edenler vardı bu sebeple poliçe kontrolü yaptırmanızı tavsiye ederim.
Müteahhit 1 suçluysa ona izin veren denetlemeyen 10 suçludur. Bizde öyle bir algı oluşmuşki suçlu yalnızca müteahhit. Müteahhit kötü niyetli olabilir ama sen ona o fırsatı vermezsen, denetlemeni sağlam yaparsan oda çürük dayanıksız bina yapamaz. Tepeden aşağıya gideceğimize aşağıdan tepeye çıkıyoruz, yani işin kolayına kaçıyoruz ki sebebi belli.