0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok geçmiş olsun. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah.
Amin,Malatya'dan Kutay Asilbey'den haber alamadık herhalde,ilk gün nasılsınız ? ne durumdasınız diye mesaj yazdım,halen cevap yok !
Kendisinin telefonu falan var mı, hiç haber yok mu acaba? Belki foruma kayıt okurken telefon bilgisi vermiştir@Ümit ŞAHANTİMOR (39478) bir şey merak ediyorum. Binaları ikiye ayırırsak, 2000 sonrası ve öncesi şeklinde değerlendirirsek, yıkılan yeni bina/eski bina oranı nedir? Mesela 1 yeni bina yıkılmışsa 3000 eski bina yıkıldı diyebilir miyiz? Yıkım derken göçük anlamında diyorum. Hafif yatmış, içindekiler depremde binadan çıkabilmiş binaları saymıyorum.
Belki tem oto da TLF numarası olabilir,parça almışlığı yada sormuşluğu vardır illaki.@Ufuk Sönmez (16363) bey sizde numarası varsa ya siz arayın yada bize verirseniz arayalım.
Belki tem oto da TLF numarası olabilir,parça almışlığı yada sormuşluğu vardır illaki.@Ufuk Sönmez (16363) bey sizde numarası varsa ya siz arayın yada bize verirseniz arayalım.Ben bizde kaydı olan ve adresi deprem bölgesinde bulunan herkesi tek tek aradım veya mesaj attım, Kutay bey ile ilgili mesajı görünce kayıtları tekrar kontrol ettim ancak bizde kaydı olmadığından iletişim bilgisine ulaşamadım, umarım sağ ve salimdir.
Avukat Ali Beyaz Bey vardı. Hatayda yaşıyordu sanırsam. Kendisine de ulaşabildiniz mi acaba Ufuk Bey? Hatay Barosunun sitesini kontrol ettiğimde henüz kayıplarla ilgili bir taziye mesajı olmamış ama benim Hatay Barosuna bağlı olup vefat eden iki tanıdığım var maalesef.
Herkese cümleten selamun aleyküm. Devletimize ve milletimize geçmiş olsun, Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin. Deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum. Deprem şehidi yakınlarım olduğu İçin ancak dönebildim. Merak edip soranlardan Allah razı olsun. Rabbim milletimize ve devletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Türk milletinin merhamet, yardımlaşma ve birlikteliğini bir daha gördük. Eminim ki en kısa sürede eskisinden daha güçlü şekilde ayağa kalkacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Hepimize büyük geçmiş olsun. Ölenlere Allah rahmet eylesin kalanlara Allah sabırlar versin. Bende Ceyhan'da ailemle birlikte yaşadım o bitmeyen bir küsür dakikayı ve şükür kurtulduk. Osmaniye'de yıkılan bir binada Sadece 1 aileden 5 kişiyi toprağa verdik insanın yüreği kaldırmıyor bu acıyı.bukadar kaybın ve yıkımın olması içimizi acıtıyor. Sözün bittiği yer varsa işte tam burası.🥲
Hala haber yok sanırım