0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende sadece dizel de var biliyordum ama yanlisBenzinde de varServise soyledim normalmis!!!Allah askina bu servisler herseye normal diyor ya
alper bey servis sadece parçanın yenisini takabilir. ama takacağı parçada aynı olacak zaten. sorun serviste değil.ama adamlara ne deseniz bu normal diyorlar, onda çok haklısınız oradaki bir tane eleman yüz milyar dolarlık bir firma ile sizin temas noktanız, ama ne yazık ki bunun bilincinde değiller hiçbirisi. araçta yakıt deposuna ayrılan hacim ve konum belli olduğuna göre yeniden oraya sıfırdan bir depo dizayn edeceklerini sanmıyorum. ancak bir sonraki kasa için düzeltilecektir diye tahmin ediyorum.
Bunu kafanıza takmayın arkadaşlar... Araçlarımızın keyfini çıkaralım... İnsan elinden çıkıp da kusursuz olan bir tek şey yoktur... Az yakıyor, yeteri kadar kaçıyor, göze hoş geliyor daha ne olsun?
herkese vermiş olduğu yanıtlardan dolayı teşekkür ederim.bu tip sorunlar paylaşıldığı zaman insanın içi rahatlıyor.acaba sadece benim arabamdamı diye düşünüyor insan.tekrar teşekkürler.görmüş olduğum sorunları iletmeye devam edeceğim.
az yakıyor kısmı şaibeli