Gönderen Konu: yakıt deposunda gelen sesler  (Okunma sayısı 3583 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: yakıt deposunda gelen sesler
« Yanıtla #20 : Mayıs 02, 2009, 16:14:24 »
Depo içindeki dalga kıranların kısa olmasından kaynaklanan kronik bir yeni nesil corolla problemi. Açıkcası beni rahatsız etmiyor, aksine arabamın deposunun dolu olduğunu hatırlattığı için bazen mutlu bile oluyorum (malum Türkiye'de altın gibi değerli bir ürün akaryakıt).
Bencede Ali bey gibi düşünüp mutlu olmak lazım veya toyota ne güzel düşünmüş, depo dolu diye sesli uyarı koymuşlar da denilebilir :D
tanyolu

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 02, 2009, 16:14:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #21 : Mayıs 04, 2009, 11:22:57 »
Kunter kardeşim senin Yaris tede varsa Fatih bey'in dediği gibi fazla kafaya takmamak gerek ancak ben değeri 39.000 TL  bir para olan bu araçtan bunu da beklemezdim.En azından dünyanın en çok satan arabası toyota'ya yakışmadığını düşünüyorum.tekrar teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #22 : Mayıs 05, 2009, 16:09:47 »
Evet Osman abi kafaya takmaya gerek yok .. neticede bu tip bir sorun sadece komik mühim olan mekanikte kronik vites kutusunda direksiyonda bir hatası olmasın şükür yokta ..

hatırlarsanız şuan piyasadaki Ci kasaların bi altı olan model Cilerde Direksiyon kilidi hatası vardı yakın bir tanıdığım tem otoyolunda giderken bu direksiyon kilidi hata verdi kaza geçirdi 8 ameliyat oldu .. benim hondamın airbagleri açılmadı kendimi direksiyonda buldum kemer takılı olmasına karşın .. koskoca mercedes ML320 yi kapılarını kitliyorduk 10 dkka sora kendi açıyordu
bende 1 depo sesi olsun sorun değil :)
Turkcell Kampüslüyüm Kontürüm Bitmiyorr D4d liyim mazotum bitmiyorrr :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • auris d-4d elegant....
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 05, 2009, 22:40:56 »
Evet Osman abi kafaya takmaya gerek yok .. neticede bu tip bir sorun sadece komik mühim olan mekanikte kronik vites kutusunda direksiyonda bir hatası olmasın şükür yokta ..

hatırlarsanız şuan piyasadaki Ci kasaların bi altı olan model Cilerde Direksiyon kilidi hatası vardı yakın bir tanıdığım tem otoyolunda giderken bu direksiyon kilidi hata verdi kaza geçirdi 8 ameliyat oldu .. benim hondamın airbagleri açılmadı kendimi direksiyonda buldum kemer takılı olmasına karşın .. koskoca mercedes ML320 yi kapılarını kitliyorduk 10 dkka sora kendi açıyordu
bende 1 depo sesi olsun sorun değil :)

+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 02, 2010, 18:25:49 »
değerli dostlar sorun aynı sorun olduğundan yeni bir konu başlığı açmak istemedim gördüğüm kadarı ile bu konu 2009 da açılmış umutlar 201 a kalmış şimdi 2011 model araçalr piyasada ve malesef aynı sorun öz konusu başka bir konu içerisnde  fazla yok demiştim ama araçta tek isen depo dolu ise  radyo teyp çalmıyor ise ve geri geri gidiyor yada olmaycak yerde aracı park etmek zorundaysan ve onunla uğraşıorsan o lokurtu malesef hem can sıkıyor hem sinir bozuyor:(:(:( yani umutlar başka bahara kaldı galiba dostlar:( 2011 lerde de aynı sorun var:( corolla dizel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 02, 2010, 18:39:11 »
değerli dostlar sorun aynı sorun olduğundan yeni bir konu başlığı açmak istemedim gördüğüm kadarı ile bu konu 2009 da açılmış umutlar 201 a kalmış şimdi 2011 model araçalr piyasada ve malesef aynı sorun öz konusu başka bir konu içerisnde  fazla yok demiştim ama araçta tek isen depo dolu ise  radyo teyp çalmıyor ise ve geri geri gidiyor yada olmaycak yerde aracı park etmek zorundaysan ve onunla uğraşıorsan o lokurtu malesef hem can sıkıyor hem sinir bozuyor:(:(:( yani umutlar başka bahara kaldı galiba dostlar:( 2011 lerde de aynı sorun var:( corolla dizel...
Bu sesi ciddiye alma.Benzinlilerde de vardır.Kimse fulleyemediğinden duyulmuyordur.Dizel olunca fullüyoruz. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 02, 2010, 18:44:15 »
depoda
ki benzin çalkantısı sesini fazla abartıyorsunuz arkadaşlar, varsın çalkalansın ne olmuş yani

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ekim 02, 2010, 18:54:26 »
Calkalanması turkıye ıcın ıyıdır. Malum turkıyedekı yakıt kalıtesı... En azından calkalandıgında ozgul agırlıgı farklı olan cısımler dıbe oturup fıltreyı kısa surede sısırmez ;)
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ekim 02, 2010, 19:09:35 »
Calkalanması turkıye ıcın ıyıdır. Malum turkıyedekı yakıt kalıtesı... En azından calkalandıgında ozgul agırlıgı farklı olan cısımler dıbe oturup fıltreyı kısa surede sısırmez ;)
:rofl: :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Ekim 02, 2010, 19:28:52 »

:))) alemsin ya böyle bir tespiti ancak bir tükr yapardı:) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ekim 02, 2010, 19:31:33 »
depoda
ki benzin çalkantısı sesini fazla abartıyorsunuz arkadaşlar, varsın çalkalansın ne olmuş yani

kemal abi kısmen haklısın çok önemli değil ama dediğim şartlarda ki istanbul gibi bir yerde oldukca sık karşılaşılan bir şarttır:))) zaten can sıkkın park yeri sorunu yaşıyorun bulduğun yere girmen gerekiyor vakit yok bir yandan karşıdan gelen arkadan gelen araç sıkıştırıyor yada ne bileyim bir bayan sürücüye takılmış onu aşamıyorsun o anda birde o lokurtu adamın beynini işler gibi geliyor:(:) istanbullu arkadaşlar ne demek istediğimi mutlaka anlmaışlardır:)