0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba, 2011 model Avensise kısa ve uzun farlar için led far takmak istiyorum. En uygun ve verimli olan led hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim
2005 T25 Kasa için de güçlü far tavsiyesi olan varsa ben de talibim. Arabada far var mı yok mu belli olmuyor. Teşekkürler. (LED olmasa da olur. Yeterki güçlü ışık versin önümü göreyim)
Sizin aracın far mercekleri temizlenmeden projektör taksanız nafile,mercekler kararma yapıyor o yüzden aydınlatma performansı düşüyor.
Teşekkürler. Kim yapar bu mercek temizleme işini acaba? Oto elektrikçiler ise iyi bir tane biliyorum. Yakın zamanda komple rektifiye işine gireceğim. İşin içine ön amortisörler ve radyatörü de dahil edeceğim. Oldu olacak far işi de çıksın aradan diyorum. Satmaktan vazgeçtim gibi. Bugün muayene yaptıracağım.
Teşekkürler. Kim yapar bu mercek temizleme işini acaba? Oto elektrikçiler ise iyi bir tane biliyorum.Mesaj Birleştirildi: [time]Eylül 02, 2022, 11:02:17[/time]
Sosyal medyada birisi vardı ama adını hatırlamıyorum biraz araştırma yaparsanız bulursunuz bazen mercekler değişiyor yerine Mercedes merceği takanlar vs var,komple sökülüp revizyon yapılıyor araç bir iki gün yatmak zorunda çünkü farlar olmayacak,tabi önce farlar merceklimi bir kontrol edin normal far ise sadece ampül ile kurtarır bide cam temizliği yapılır yeni gibi olur.
Abi araçlar farklı ama bende e12 var farlar malum merceksiz üstünde Osram Night Breaker vardı patladılar ledlere geçesim var ufuk çizgisi iyi olan led önerebilecek var mı
2019 corolla aracimda Photon Commander edition 12.000 lumen olandan kullaniyorum cok memnunum..Biraz tuzlu fiyati ama cok kaliteli bir led. Araciniz mercekli far ise tavsiye ederim.
Merhaba iyi akşamlar 2015 corolla aracım için Led ampül düşünüyorum. Aracımda mercek yok. Fiyat hususu çok önemli değil, tercih ettiğim ürünün yağışlı ve normal hava koşullarında iyi performansın yanınada özellikle karşıdan gelen araçların gözünü almamasını istiyorum.Gerek marka bilinirliliği gerekse teknik değerleri açısından aklımdan geçen ürünler bunlarhttps://www.hepsiburada.com/philips-led-xenon-zenon-12-24-v-h11-p-HBV0000146YXA?magaza=Ustapar%C3%A7ac%C4%B1 https://www.photononline.net/urun/photon-milestone-h11-10000-lumens-3-plus-led-xenon-yeni-serihangisini önerirsiniz
Philipsi aldım, 11.11 şeysine Youtubede falan oldukça iyi yorumlar var, bahsi geçen sitede de yorumlar iyi. Dolayısıyla philips her türlü çin işi ürünlerden iyidir mantığıyla aldım. Kaldı ki eski corolla aracımda merceksiz farda da philipsin diamond vision halojen ampüllerini kullanmış çok memnun kalmıştım. Sonuçta philips dünyada bilinen bir marka ve kalitenin adı her platformda. Birde yorumun birisinde phlipsin bir ampülü 1500 lümen ama, çin işi 15000 lümene bedel gibi bir açıklama vardı. Aracımın farları mercekli ve üzerinde aliexpresten almış olduğum 12000 lümen csp ledli ampüller var. Kısa huzmeli farlarda ortalama bir aydınlatma sağlanırken uzun huzmeli olanlar ile daha iyi. Haliyle sürekli olarak uzun farları da kullanamıyoruz. Bu nedenle aldım ama daha araca takmadım.Bakalım fırsat bulur takarsam sonucu yazarım sizlere.
Arkadaşlar philips led farları taktım. Karar sizin. İlk resimde duvardaki iki adet siyah nokta aslında farlarımın merkez noktası, ama ben yine de biraz aşağı ayarladım diğer sürücüleri düşünerek. İkinci resimde durduğum yer gereği biraz aracın önü havada, onun için far çizgisi yüksek görünüyor. Aslında itiraf etmek lazım, eski ampüllerim o kadar da kötü değilmiş.