Gönderen Konu: Led far  (Okunma sayısı 2996 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '18
  • 4 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Ynt: Led far
« Yanıtla #20 : Kasım 24, 2022, 08:33:12 »
Merhaba iyi akşamlar 2015 corolla aracım için Led ampül düşünüyorum.
Aracımda mercek yok. Fiyat hususu çok önemli değil, tercih ettiğim ürünün yağışlı ve normal hava koşullarında iyi performansın yanınada özellikle karşıdan gelen araçların gözünü almamasını istiyorum.
Gerek marka bilinirliliği gerekse teknik değerleri açısından aklımdan geçen ürünler bunlar

https://www.hepsiburada.com/philips-led-xenon-zenon-12-24-v-h11-p-HBV0000146YXA?magaza=Ustapar%C3%A7ac%C4%B1

https://www.photononline.net/urun/photon-milestone-h11-10000-lumens-3-plus-led-xenon-yeni-seri

hangisini önerirsiniz
2 senedir felan philips takılı aracımda, photon daha parlak ve ışık şiddeti daha fazla. Mercekli fara photon halojen fara philips öneririm. Ancak şunu da belirtmeliyim özellikle yağışlı ve sisli havalarda sarı ışık standart farlarda her zaman daha verimli. Uzunlarda ise led kesinlikle önermiyorum her şekilde sarı daha verimli.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 24, 2022, 08:33:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 24, 2022, 11:12:34 »
sanki bana alt resimdeki ledler cok aşırıymış gibi geldi. Renonun önü hıc belli olmuyor.
Ve karsidan arac yaklastikca göz alir mi bilmiyorum..

Mahmut bey, zaten amacımız parlaklık değil mi, yani sürüş güvenliği için yolun daha iyi aydınlanması.  Siz far yüksekliği için ilk resmi ve duvardaki iki siyah noktayı referans alınız. İkinci resimde mesajda da belirttiğim üzere, aracın bulunduğu yer hafif eğimli.  Eğimi de sabah işyerine gelince fark ettim (Hükümet Konağının bahçesi olur kendileri) ,  karanlıkta dikkat etmemişim.

Önceki led farlarımın yükseklik ayarları da aynıydı zaten, kısa far kullanımında hiç sellektör yemedim bu zamana kadar.  Bunda da yemem inşallah. Eğer rahatsızlık olursa da, seviyeyi bir kademe düşürürüm gerekirse.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -