0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Servise giren araçlar zaten serviste yapılan işlemlerden dolayı otomatik olarak km garantisinde,bu eskiden beri vardı.
Bugün 2019 model corollamın 30.000 km bakımını yaptırdım. Kasım 2022'de garanti bitecek olmasına rağmen bugünden geçerli 10.000 km/1 yıl garanti uzadı.Periyodik bakımlar serviste yapıldığı sürece 10 yıl/160.000 km'ye kadar ücretsiz garanti veriliyor. Garantinin neleri kapsadığını gösteren belgeleri verdiler, her türlü mekanik, elektronik ve elektrik arızaları garanti kapsamında. Kullanıcı hatası olmadıktan sonra klasik garanti şartları aynı geçerli.Allah aşkına şimdiye kadar hangi üretici normal periyodik bakım karşılığında aracına 10 yıl/160.000 km garanti vermiş? Üyelerimiz ne diye bu kadar eleştirmiş aklım almıyor.Ayrıca ikinci elde ciddi bir fark oluşturacak. İnsanlar 100.000 km üstü araç almaya korkuyor, halbuki toyota sahibi kişi 100.000 km'ye gelmiş aracını satarken (bakımlarını serviste yaptırıyorsa) aracın garantisi halen devam ediyor olacak ve alacak kişi de 60.000 km daha garantiden faydalanacak (periyodik bakımları serviste yaptırma şartı ile). 100.000 km ye gelmiş bir araç alırken bu şekilde hep sevis bakımlı ve garantili araç almayı mı tercih edersiniz yoksa sanayide hangi yan sanayi parçalarla bakımı yapılmış belli olmayan, aldığınızın ertesi günü elinizde patlasa hiçbir hak iddia edemeyeceğiniz bir aracı mı satın alırsınız?Yapılan kampanya bana göre muazzam.Bu arada bakım 1.980 TL tuttu, orjinal parçalar ile işçiliği sanayide yaptırsam 800 TL tutardı. Aradaki fark 10 yıl/160.000 km garantiye fazlası ile değer.
buradaki kilit cümle "kullanıcı hatası olmaması kaydıyla garanti kapsamındadır" sözüdür. Girin şikayetvar.com a yazın Toyota kullanıcı hatası bakın bakalım kullanıcı olamayacak ne kadar sorun garanti kapsamında değildir denilerek müşteriden tamir/değişim ücreti alınmış en son gördüğüm 15.000 km deki aracın marş motoru yanmış kullanıcı hatası demişler, arka far şu almış kullanıcı hatası demişler ve daha niceleri.....
Su alan kısım garanti kapsamı dışındadır diye bendeki metinde yazıyor. Diyelim ki şanzıman beyni arıza yaptı veya başka bir elektronik arıza (sensör vs) oluştu veya motorda/şanzımanda üretimden kaynaklı hata var, kullanıcı hatası mı diyecekler? Sizin mantıkla bakarsak ilk 3 yıl garantisinin de anlamı yok, ne de olsa kullanıcı hatası deyip geçecekler.Ayrıca Toyota hiçbir kullanıcısını buna zorlamıyor, bakım için ister servise gidersiniz ister sanayiye. Adam diyor ki bana gelirsen garantini 10 yaş/160.000 km ye kadar devam ettiririm. Elinizde de sözleşmeniz var, garanti kapsamında olması gereken birşeyi yapmazsa yasal haklarınızı kullanabilirsiniz. Türkiye'de başka bir üreticinin bu şekilde 10 yıl/160.000 km garantisi var mı? Siz yararlanmak istemezsiniz, sizin bileceğiniz iş ama düzenli servis kullanan biri için ücretsiz olarak bu hizmeti almış oluyor.
Serdar bey söylediklerinizin hepsi kağıt üzerinde olan işler reailiteye geçtiği zaman iş değişiyor,araçta LPG varsa zaten hiç şansınız Yok direk elenir,Servis bakımlı diye tabir ettiğiniz araçların hepsine yakını yanlış yağ kullanımından ötürü ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkartıyor,sizin araca bakımda hangi yağı kullandılar.
5/30 kullanıldı. Lpg bende yok. 99 model Land Cruiser Prado aracımda da lpg yi söktürdüm, araca verdiği zarar yaptığı tasarruftan daha fazla. Arabaya can çekiştirmekten başka birşey değil lpg.Ayrıca bu yağ işi çok abartılıyor. 0-30 yerine 5-30 kullanılıyor diye motorun zarar görebileceğini düşünmüyorum. Katar'da Land Cruiser'lara serviste 20-50 koyuluyor ve zaten bu araçlar motorlarının sorunsuzluğu ile ünlü. 20/50 de zarar görmüyorken bizde 5-30'da zarar göreceğine inanmıyorum.
Serdar bey söylediklerinizin hepsi kağıt üzerinde olan işler reailiteye geçtiği zaman iş değişiyor,araçta LPG varsa zaten hiç şansınız Yok direk elenir,
Şimdi diyorsunuz ki, 3 yıldan sonra 10 yıla kadar garantisini uzatan herkes, başına ne arıza gelirse gelsin servisten eli boş mu dönecek?
En yakın örnek form üyemiz yaşadı,araç CHR idi aracın devirdaim pompası su kaçırdığı için servise başvurdu ve sonuç olumsuz dendi uzatılmış garanti karşılamıyor oldu ve uzun yazışmalar itirazlar sonrası zorla çözüme kavuştu,formda konusu vardı ama bulamadım,ayrıca aracınızın yağı 0w20 dir,motoru tasarlayan mühendisin önerisi bu,ancak zorda kalınırsa 5w30 kullanılabilir ama bir sonraki değişimde 0w20 kullanın diyor,katarda ne kullanıldığı hiç önemli değil adamlarda para bol tamir işlemi ile uğraşmaktansa direk değişim yapıyorlar bizdeki gibi bir aracı evladiyelik kullanmıyorlar,ben servisten 0w20 talep ettim ve koydular yağ değişimi sonrası araçta bariz sessizlik ve atiklik oluştu,ayrıca araçta LPG'de var ve dışarıda kendim taktırdım 1.6 olduğu için sorunsuz oldu,LPG zannettiğiniz gibi zulüm değil tek dikkat edilmesi gereken doğru montaj ve doğru ayar,zaten LPG servisleri doğru ayar (Afr ayarı) yapmayı öğrense hiç sorun yaşanmayacak.
Ümit bey geçen günde beni aradılar 40.000 bin bakım için sanırım 2.100 tl gibi bir rakam verdiler. Benim araç lpg li ve hiç sormadım lpg olunca direk garanti dışı oluyormu diye? Ben teklifi biraz düşüneyim demiştim onlarda bugün tekrar dönecekler o zaman bir sorayım.Birde benim araç 1.6 corolla onun motor yağı damı normalde 0w20 olması gerekiyor ?