0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Boya koruma ve seramik kaplamayı da ekledim mesajıma sizden kopya çekip:) Sis farını da yazmayı unutmuşumGöğüs halısını nereden aldınız? Bir de geri vitese takınca aynaları eğme aparatı bana da lazım aslında. Bir de adaptif sis farı lazım. Toyota'nın resmi sitesinde var ama çok pahallı:(Mesaj Birleştirildi: Ocak 09, 2022, 23:20:24Heads up display ve kör nokta uyarıyı ben de gördüm Aliexpresste. Ama çok teferruatlı. Gerçi heads up OBDden çalışıyor ama kabloyu oradan geçirmek de sıkıntı bence. Bahsettiğiniz reflektör nedir bu arada?
Merhaba arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekkürler. Oldukça faydalı bir konu olmuş. Yapmak istediklerim ve aklıma takılanlar var. İlk mesajdan itibaren gelirsek;@Ali Beyaz (53414) -Yakıt sıfırlama modülü nedir ne işe yarar? @Ümit Tokuş (51568) -Gögüs halısı için almış olduğunuz linki paylaşma şansınız var mıdır?@Alp Eren (53758) -Cam etrafı tam krom çıtayı nereden temin ettiniz? Memnun musunuz?
2019 Corolla Hybrid Dream. İkinci el aldım. Önceki sahibinin yaptıkları:Yan ve arka cam filmiKauçuk paspas ve bagaj havuzuServiste takılan arka park sensörü (geçen yıl arkadan çarpılıp tampon kırılınca bu gitti, yenisini taktırmadım)Benim yaptıklarım:Metal karter koruma sacıHıza duyarlı kapı kilitleme modülüAnahtardan camları kapatmaYapmak istediklerim:Kaput altı izolatörü (ben alana kadar uçmuş gitmiş fiyatı)Android Car Play (2019 Aralık öncesi çıkışlı olduğu için orijinalinde yok, servis yüklemek için 500 liraya yakın para istiyor, belki artmıştır o da. Forumdan bulduğum linkten indirip USB'ye attım ama kendi başıma yüklemeye henüz cesaret edemedim).
@Alp Eren (53758) -Cam etrafı tam krom çıtayı nereden temin ettiniz? Memnun musunuz?
Sanayide krom aksesuar satan aksesuarcıya yaptırdım. Kesinlikle memnunum, bendekini gören 3 arkadaşım da kendi araçlarına yaptırdı, görsel bütünlük sağlıyor ve şık duruyor. Size tavsiyem; omsa line markalı gerçek krom ürünü tercih ediniz.
Mümkünse araç üzerinden yakın ve uzak çekim detaylı görsel paylaşabilir misiniz?
Aracım 2020 1.6 Dream MDSAldığımda sadece bagaj havuzu vardı.Aldıktan sonra yaptıklarım;*Cam filmi,*Rizeline havuzlu paspas(memnunum)*İnwells led far( halojenden daha iyi) diğer markalar çok pahalıydı bu 4'te 1 fiyatlıydı.*Tavan, plaka ve bagaj içi aydınlatma beyaz led ile değiştirildi,*Kumandadan camları açma kapama aktifleştirildi,*Sinyalizasyon 3ten 5e çıkarıldı,*Araç kamerasını diğer aracımdan söküp buna taktım(mai70 gayet memnunum ufak tefek yer kaplamıyor)*Multimedia ekranından video, klip izleyebilmek için telefona uygulama yükledim sorunsuz çalışıyor(telefonum android 7.0)*Kapı eşikleri yağmur çamurda çok kirleniyordu @Mutlu Tekir (30216) kardeşimden esinlenerek fitil aldım yaptım çok güzel oldu herkese tavsiye ederim.Şuan üzerinde durduğum ayak aydınlatma ve vites önü aydınlatma projem var 1-2 güne aktifleşecek. Kendi konumda paylaşacağım.İlerleyen zamanda yapmak istediklerim* Kaput Altı izalatör* Krom çerçeve* Maddiyat el verirse daha kaliyeli led far
Hocam burada bir arkadas paylastı dıye hatırlıyorum linki halı için gayet memnunum aşırısı sıcakta direkt güneş ısıgını engellıyor reflektör mü dogru adı bılmıyorum hocam lınkını attım tamponda kı altta kı kısım Head up ıcın gogus ustunden gecıren sıstemler de var da arac kamerası gıbı duruyor bu dedıgımde sol hoparlor kısmının ustune bır parca yapmıslar gıbı daha orjınal duruyordu tabi servıs yaassaaah gardas yaptırmam dıyor