0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selman Bey, video için yüklediğiniz program hangisi acaba?Teşekkürler
Kaput altı izolator Ve iyisinden bir led ampul benimde düşüncemde vardı halada var fakat fiyatlardan dolayı araca aksesuar almayı bıraktım abi Aksine ben son kasanın sarı halojenlerinden memnunum. Önceki aracımız e18 aurisin sarı ampullerinden daha iyi gibiler. Gözüm photon milestone modelinde ama fiyatı iki katına çıktı En son şu ekran koruyucuyu aldım , birebir uyumlu ve güzelce yapıştı alacak olanlara tavsiye ederimhttps://ty.gl/bx3tmroywz
ön kamera neden garantiyi bozuyor?Bu arada daha önce yazdım mı hatırlamıyorum o yüzden 2012 corolla aracıma bunca zaman içerisinde;Camlara filmToyota protect( ben çok memnun kalmıştım)Kapı yanlarına ve tampon köşelerine koruyucu çıtalarAlpine multimedya sistemAlpine hoparlörlerKapı içlerine izolasyon Şimdi de zemine izolasyon yaptırmak üzereyim.Aklımda olanlar bunlar
@Alp Eren (53758) -Cam etrafı tam krom çıtayı nereden temin ettiniz? Memnun musunuz?
Krom cam çıtalarına dair görseller ektedir. Oldukça memnunum, görüntüyü tamamlıyor görsel bütünlük oluşturuyor..
Çok teşekkür ederim. Özellikle köşe kısımlar aklıma takılıyor. çok göze çarpıyor mu?
Arkadaşlar geri vitese takınca aynaları aşagı indiren bir obd cihazı falan var mı ? çinli abilerden olur yurt içinden olur
Aracım 2020 1.6 Dream MDSAldığımda sadece bagaj havuzu vardı.Aldıktan sonra yaptıklarım;*Cam filmi,*Rizeline havuzlu paspas(memnunum)*İnwells led far( halojenden daha iyi) diğer markalar çok pahalıydı bu 4'te 1 fiyatlıydı.*Tavan, plaka ve bagaj içi aydınlatma beyaz led ile değiştirildi,*Kumandadan camları açma kapama aktifleştirildi,*Sinyalizasyon 3ten 5e çıkarıldı,*Araç kamerasını diğer aracımdan söküp buna taktım(mai70 gayet memnunum ufak tefek yer kaplamıyor)*Multimedia ekranından video, klip izleyebilmek için telefona uygulama yükledim sorunsuz çalışıyor(telefonum android 7.0)*Kapı eşikleri yağmur çamurda çok kirleniyordu @Mutlu Tekir (30216) kardeşimden esinlenerek fitil aldım yaptım çok güzel oldu herkese tavsiye ederim.Şuan üzerinde durduğum ayak aydınlatma ve vites önü aydınlatma projem var 1-2 güne aktifleşecek. Kendi konumda paylaşacağım.İlerleyen zamanda yapmak istediklerim* Kaput Altı izalatör* Krom çerçeve* Maddiyat el verirse daha kaliyeli led far
Hocam üzerinden zaman geçmiş ama dikkatimi çekti sorayım dedim. Multimedia dan video izlemek için uygulama kurdum demişsiniz uygulamanın adı nedir? Hareket halinde video izleniyor mu?