0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar. Merakımı mazur görün, araç satış bölümüne neden cevap yazamıyoruz?
Başlığı açan sponsor olunca öyle oluyor demek ki?Oraya yazamıyoruz bari buradan yazayım. O arabanın ocakta 645 bin olması imkansız. Büyük ihtimal mevcut fiyattan indirim olacak. Ayrıca son dönemde araç bulunurluğu arttı. Ocaktan itibaren çok daha rahat olacak. Ayrıca corolla da ciddi fiyat düşüşü olacak (%50 lik ötv ye girecek)
Bende bilmiyorum, @Alper Sınav (23) sebebini açıklayabilir sanırım.Hüseyin bey, "sponsor" demek "gelirinden ilgili yere oransal oranda getiri sağlayan" anlamına gelir, profilimde "TCT Onaylı Firma" yazması sizde "sponsor" algısı yaratıyorsa lütfen biliniz ki ben (veya TEM ailesi) "sponsor" falan değilim, hiç kimseye, hiç bir kuruma, hiç bir foruma, hiç bir sosyal medya ortamına "sponsor" olmadık, olmayacağız.İlanı dikkatli okursanız "bu araç 1 Ocak itibariyle 2022 MY ÖTV Teşvikli 645.000₺ olacağı öngörülüyor" diye belirttim, öngörü ile kesinliğin arasındaki farkı da biliyorsunuzdur sanırım, Ocak ayının ilk haftasını bekleyip hep beraber göreceğiz durumu ben de ilandan menfaati olmayan bir elçiyim en nihayetinde, kalkıp da böyle bir durumda bile "Başlığı açan sponsor olunca öyle oluyor demek ki?" yazmanız hiç hoş değil.@Alper Sınav (23) rica etsem benim profilimden "TCT Onaylı Firma" ibaresini kaldırabilir misin? yüzlerce kez belirtmeme rağmen burada bir şeyler satmak için bulunduğum izlenimi ve algısını ortadan kaldırmanın başka yolu yok anlaşılan.
Algının sizden ziyade İstanbul’a bilmem kaç kilometre uzaklıktaki forum sakinine durmadan TEM’in tavsiye edilmesinden, Motul kendi sitesinde satış yapmasına rağmen TEM’den alın, başka yerlere güvenilmez diyen kişilerden kaynaklandığını düşünüyorum Ufuk bey. Yoksa sizin gerçekten birçok konuda birçok kişiye çıkar amacı gütmeden yardımcı olduğunuza canı gönülden inanıyorum. Ayrıca öngörülerinize göre araç sahibi arkadaşınıza yapabileceğim naçizane tavsiye çok bir acelesi yoksa 10-15 gün bekleyip araçtan 200bin tl’ye yakın kâr elde etsin. Şurada ocak ayına ne kaldı yahu?
Neden 0 aracı satıyorlar onu merak ettim sadece. Keşke sormasaydım çok üzüldüm şu an yorumları görünce:(