Gönderen Konu: Araç satış başlıklarına neden yorum yapılamıyor?  (Okunma sayısı 736 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Merhabalar. Merakımı mazur görün, araç satış bölümüne neden cevap yazamıyoruz?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1900
  • Model Yılı: '20
  • 5 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Ynt: Araç satış başlıklarına neden yorum yapılamıyor?
« Yanıtla #1 : Aralık 28, 2021, 17:17:53 »
Başlığı açan sponsor olunca öyle oluyor demek ki?
Oraya yazamıyoruz bari buradan yazayım. O arabanın ocakta 645 bin olması imkansız. Büyük ihtimal mevcut fiyattan indirim olacak. Ayrıca son dönemde araç bulunurluğu arttı. Ocaktan itibaren çok daha rahat olacak. Ayrıca corolla da ciddi fiyat düşüşü olacak (%50 lik ötv ye girecek)
2020 Corolla 1.6 Dream MDS Kar Beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 28, 2021, 18:31:50 »
Merhabalar. Merakımı mazur görün, araç satış bölümüne neden cevap yazamıyoruz?

Bende bilmiyorum, @Alper Sınav (23) sebebini açıklayabilir sanırım.

Oraya yazamıyoruz bari buradan yazayım. O arabanın ocakta 645 bin olması imkansız. Büyük ihtimal mevcut fiyattan indirim olacak. Ayrıca son dönemde araç bulunurluğu arttı. Ocaktan itibaren çok daha rahat olacak. Ayrıca corolla da ciddi fiyat düşüşü olacak (%50 lik ötv ye girecek)

Hüseyin bey, "sponsor" demek "gelirinden ilgili yere oransal oranda getiri sağlayan" anlamına gelir, profilimde "TCT Onaylı Firma" yazması sizde "sponsor" algısı yaratıyorsa lütfen biliniz ki ben (veya TEM ailesi) "sponsor" falan değilim, hiç kimseye, hiç bir kuruma, hiç bir foruma, hiç bir sosyal medya ortamına "sponsor" olmadık, olmayacağız.

İlanı dikkatli okursanız "bu araç 1 Ocak itibariyle 2022 MY ÖTV Teşvikli 645.000₺ olacağı öngörülüyor" diye belirttim, öngörü ile kesinliğin arasındaki farkı da biliyorsunuzdur sanırım, Ocak ayının ilk haftasını bekleyip hep beraber göreceğiz durumu :) ben de ilandan menfaati olmayan bir elçiyim en nihayetinde, kalkıp da böyle bir durumda bile "Başlığı açan sponsor olunca öyle oluyor demek ki?" yazmanız hiç hoş değil.

@Alper Sınav (23) rica etsem benim profilimden "TCT Onaylı Firma" ibaresini kaldırabilir misin? yüzlerce kez belirtmeme rağmen burada bir şeyler satmak için bulunduğum izlenimi ve algısını ortadan kaldırmanın başka yolu yok anlaşılan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 28, 2021, 18:41:06 »

Hüseyin bey, emin olun ki  " toyotaclubtr "  forumunda hiç bir şekilde sponsor,onaylı firma veya bir başkasının kimsenin üstünlüğü veya ayrıcalığı yoktur.  Ülkemiz de yaşanan ekonomik sorunların gittikçe büyümesinden dolayı tahmini fiyat artışını söylemiş yani sizin belirttiğiniz gibi " 645.000 ₺ olacak " diyerek net ve kesin konuşmamış.

İlanlar bölümünde herkese yorum açıktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 28, 2021, 18:48:42 »
Hiçbir ilana ilanı açan dışında cevap yazamaz. İlan işlerinin ve pazarlıkların özel mesaj üzerinden yürümesini istiyoruz.

Ayrıca "çok ucuz yazmışsın", "çok pahalı yazmışsın", "o o kadar etmez" gibi yorumları da sevmiyoruz.

Sitenin açılış tarihinden beri bu böyle.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 90000
  • Model Yılı: '12
  • 7 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 28, 2021, 22:07:49 »
Bende bilmiyorum, @Alper Sınav (23) sebebini açıklayabilir sanırım.

Hüseyin bey, "sponsor" demek "gelirinden ilgili yere oransal oranda getiri sağlayan" anlamına gelir, profilimde "TCT Onaylı Firma" yazması sizde "sponsor" algısı yaratıyorsa lütfen biliniz ki ben (veya TEM ailesi) "sponsor" falan değilim, hiç kimseye, hiç bir kuruma, hiç bir foruma, hiç bir sosyal medya ortamına "sponsor" olmadık, olmayacağız.

İlanı dikkatli okursanız "bu araç 1 Ocak itibariyle 2022 MY ÖTV Teşvikli 645.000₺ olacağı öngörülüyor" diye belirttim, öngörü ile kesinliğin arasındaki farkı da biliyorsunuzdur sanırım, Ocak ayının ilk haftasını bekleyip hep beraber göreceğiz durumu :) ben de ilandan menfaati olmayan bir elçiyim en nihayetinde, kalkıp da böyle bir durumda bile "Başlığı açan sponsor olunca öyle oluyor demek ki?" yazmanız hiç hoş değil.

@Alper Sınav (23) rica etsem benim profilimden "TCT Onaylı Firma" ibaresini kaldırabilir misin? yüzlerce kez belirtmeme rağmen burada bir şeyler satmak için bulunduğum izlenimi ve algısını ortadan kaldırmanın başka yolu yok anlaşılan.
Algının sizden ziyade İstanbul’a bilmem kaç kilometre uzaklıktaki forum sakinine durmadan TEM’in tavsiye edilmesinden, Motul kendi sitesinde satış yapmasına rağmen TEM’den alın, başka yerlere güvenilmez diyen kişilerden kaynaklandığını düşünüyorum Ufuk bey.
Yoksa sizin gerçekten birçok konuda birçok kişiye çıkar amacı gütmeden yardımcı olduğunuza canı gönülden inanıyorum.
Ayrıca öngörülerinize göre araç sahibi arkadaşınıza yapabileceğim naçizane tavsiye çok bir acelesi yoksa 10-15 gün bekleyip araçtan 200bin tl’ye yakın kâr elde etsin. Şurada ocak ayına ne kaldı yahu? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 28, 2021, 22:16:25 »
Neden 0 aracı satıyorlar onu merak ettim sadece. Keşke sormasaydım çok üzüldüm şu an yorumları görünce:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 28, 2021, 22:42:28 »
Algının sizden ziyade İstanbul’a bilmem kaç kilometre uzaklıktaki forum sakinine durmadan TEM’in tavsiye edilmesinden, Motul kendi sitesinde satış yapmasına rağmen TEM’den alın, başka yerlere güvenilmez diyen kişilerden kaynaklandığını düşünüyorum Ufuk bey.
Yoksa sizin gerçekten birçok konuda birçok kişiye çıkar amacı gütmeden yardımcı olduğunuza canı gönülden inanıyorum.
Ayrıca öngörülerinize göre araç sahibi arkadaşınıza yapabileceğim naçizane tavsiye çok bir acelesi yoksa 10-15 gün bekleyip araçtan 200bin tl’ye yakın kâr elde etsin. Şurada ocak ayına ne kaldı yahu? :)

Fatih bey, ülkemizde malesef her konuda, her sektörde, amiyane tabir ile "koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi" muamelesi yapılıyor, bizim sektörümüzde de sahte, taklit, kalitesiz ürün sunan, hatta dolandırıcılık boyutuna varan kişiler/firmalar olduğundan tavsiye ediliyoruz.

Yoksa benim defa kez belirttiğim üzere, ne ülkenin en ucuz Toyota parçasını satıyoruz ne de kendimize "şampiyon", "doktor" gibi yakıştırmalar yapıyoruz. Tek yaptığımız prensiplerimize uygun şekilde orijinal, orijinalinden daha kalitelisi daha uygun maliyete sahip bir alternatif veya orijinal'e en yakın kalitede ürünü sunmak ve bunu yaparken de müşterilerimize dürüst bir şekilde yaklaşmak.

Araca gelecek olursak, arkadaşımın zaten acelesi yok, teklifi bana yaptı benim araç ihtiyacım olmadığı için de bir forum kullanıcısı faydalansın istedim ama yanıldım sanırım? Öngörü de bana ait değil, kime ait olduğunu buradan belirtemem ama sağlam bir kaynak olduğunu belirtebilirim, ayrıca aşağıdaki konuda orijinal yedek parça'ya Toyota Türkiye tarafından 26 Kasım'da %15, 17 Aralık'da %20 yani üç haftalık bir süreçte kümülatif %38 gibi bir zam yapıldı, şu an'a kadar bu zamlardan geri çekilen olmadı ve indirim de yapılmadı, aynı konuda bu oranın sıfır araç fiyatlarına da yansıyabileceği konusunda uyarıda bulunmuştum

https://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=90914.100

Mesaj Birleştirildi: Aralık 28, 2021, 22:48:00
Neden 0 aracı satıyorlar onu merak ettim sadece. Keşke sormasaydım çok üzüldüm şu an yorumları görünce:(

Araç sahibi arkadaşım anladığım kadarıyla araç dışında bir yatırıma yönelecek, ülkemizde şu an en ucuz şey'in ne olduğu malumunuz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 141000
  • Model Yılı: '03
  • 111 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 28, 2021, 23:15:07 »
ben Ufuk beyi sadece burdan tanırım.  herkese tavsiye ediyorum çünkü motulun kendi sitesinden daha ucuz fiyatları (en azından ben baktığımda öyleydi) ve şimdiye kadar alışverişimden hiç sorun yaşamadım. Aldığım ürünün sahte olmadığını bilerek gönül rahatlığıyla alıyorum. Burdan TEM otoyu tavsiye ediyorum diye bana extra bir indirimleride olmuyor. Herkesin aklı var istediği yerden alabilir ama burası da fikir alışverişi, yardım ve öneri için kurulan bir forum olduğuna göre memnun kaldığım bir işletmeyi tavsiye etmemden doğal birşey olamaz. Herkese iyi forumlar...
sonuna kadar toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Aralık 28, 2021, 23:18:15 »
Konu Kilitlendi! Nedeni: Gerekli cevap ve bilgilendirme yapılmıştır