0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çekiş sorunu
Ben negatif yönlerine bir tane daha eklemek istiyorum. Parça tedariki çok yavaş. 09.09.2021 de hasar dosyası açıldı , ben bugün 04.10.2021 tarihinde hala ön cam bekliyorum. Bu memlekette üretilen bir modelin neden parçası yurt dışından geliyor , anlayamıyorum.
Burası montaj fabrikası hocam her parçası farklı yerden geliyor ve avrupaya yakın oldugu için burada toplanıyor sadece
Canım kardeşim üzerinde şişecam yazıyor. Aracın satıldığı bir pazarız , parça stoğu neden tutulmaz ?
Canım kardeşim üzerinde şişecam yazıyor. Aracın satıldığı bir pazarız , parça stoğu neden tutulmaz ? Mesaj Birleştirildi: Ekim 05, 2021, 20:28:45Bugün tekrar sordum , ülkemizde üretilen mal yurtdışında depolanıyormuş. İngiltereden geliyor denildi. Malum orada kamyoncu ve yakıt sorunu var. bekliyoruz.. toyota türkiye ye mail attım , umarım bir faydası olur.
Valla vavacars a göre 1 Temmuzda aldığım araç 105.000 TL değerlendi. Kaldı ki daha 20.000 TL civarı ekstra dahil edilmeden böyle. Ekstralar: Serviste takılan sis farları, 17 inç jant ve kumho lastik, park sensörü, bagaj havuzu, karter koruma, boya koruma ve seramik kaplamaKendi taktığım led far, kaput izolatörü, cam filmi
Öncelikle zamlar ve enflasyon diyarı Türkiyeden selamlar:DArabam neredeyse yarısı kadar değerlendi, yani %50 yakın arttı fiyatı. Ekstraları düşünce 230a almıştım, servisteki ekstralar 17.500 tutmuştu. Şimdi vavacars 352.500 veriyor. Yani 122.500 papel arttı. Yarısı kadar. Yarısı kadar artan başka 2021 model araba bilmiyorum. Benle aynı zamanda arkadaşım Civic Eco Executive aldı 330a. Şu an vavacars 465 veriyor. Sadece 135 arttı. Üstelik benim araç 13000 km de arkadaşın ki daha 3000 olmadı. Belki Civicin kasa değişti diyedir bilemiyorum. 2021 araçları 2021 araçlarla kıyaslayınca bence kardayız. Ha ama 2020 de alınan araç tabi ki 2021de alınan araçtan daha fazla değer kazandı. Çünkü ucuza alınmıştı. 2019da alınan araç daha da fazla kar ettirmiştir illa çünkü o daha da ucuza alındı. Eski bakanımız da tam olarak bunu diyordu. Bir sonraki ay bir önceki aydan daha iyi olacak, bir önceki ay ondan önceki aydan daha iyi diye. Doğru söylemiş. Zaten koskoca bakan bir şey diyorsa bize b*k yemek düşer:)
kâr yok maalesef. Enflasyon olmasa fiyatlar sabit kalsaydı, araçların fiyatı 2. elde düşecekti ama en azından yeni bir sıfır araca geçmek istediğinizde daha rahat geçecektiniz. Şimdi satsanız başka araç almak için çok daha fazla eklemeniz gerekiyor. Araç fiyatlarının, ev fiyatlarının, gıda fiyatlarının her geçen gün arttığı, hem de maaşlara yapılan zamcıklar yanında 3-5 kat arttığı bir ortamda 3-5 kuruşla kâr edilmiyor maalesef. Kâr edenler multimilyoner (milyoner de demiyorum 1 ev milyon tl olmuş) döviz sahipleridir ancak.