0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayır asla. Ufuk beyin firması ben fatura aslını iade etmeden işlemi tamamlamadığı için sizin faturalandırmayı nasıl yaptığını merak ettim yalnızca stok ve vergi durumu açısından. Ufuk bey de sağolsun tüm nezaketiyle bizlere yardımcı oldu.
Ufuk bey ve moderatör arkadaşların da dediği gibi burası belli kuralları çerçevesinde özgür ve hür bir forum sayfası.
Bahsettiğiniz gibi "belli kurallar çerçevesinde" olmak ile birlikte son cümleniz forum kurallarının 2. ve 3. maddesine aykırı olduğunu düşünüyorum, bu forumu sosyal medya mecraları ile karıştırmamanızı daha önce de belirtmiştim, lütfen daha seviyeli, hitabet kurallarına uygun cümleler kullanalım.
Aşk olsun Ayhan bey. Babanızın oğlu olmayan firmadan emin olup gönülden inanırken bana gelince niyet okuyorsunuz Bu arada satın aldığınız ürünün orjinal olup olmadığına emin olmak için hangi yolu izliyorsunuz? Yoksa yine hislerinizle mi hareket ediyorsunuz
Ufuk bey Allah size sabır versin, ki vermiş de zaten. Daha nelerle uğraşıyorsunuz kimbilir.Ben de 10 ay kadar önce ön arka nibk disk ve balata takımı aldım, diskler aynı bu goruntudeydi, psikolojik problemlerim olmadığından sanırım bunu bir sorun olarak görmedim, sağolsun takım olarak alınca beraberinde gönderdikleri balata spreyi sıkılıp monte edildiler. Biraz kullanınca mat yüzeyi aşınıp pırıl pırıl parlamaya başladı zaten diskler. Yağmur ve yıkama sonrası her diskte oldugu gibi hafif paslı bir görüntü olabiliyor ancak ilk fren kullanımında geçiyor. Ben frenlerden gayet memnunum. Bana paslı disk satmışsınız, iade talep ediyorum
Çamur atmak deyimini kullanmak forum kurallarında bir sorun teşkil ediyor mu?
Tavsiye verirken yaşadığınız süreci, size iletilen bilgiyi ve sonucu tamamı ile anlatmanız okuyucular açısından daha doğru olur, zira "tavsiye" olduğunu düşündüğünüz iletiniz karalayıcı nitelikte, yine de geri dönüşünüz için teşekkür ederim.
Hakan bey, Anıl bey öncelikle sizlere kesinlikle katılıyorum. Kötü bir deneyim yaşadım ve bunu dile getirmek istedim yalnızca. Bir karın ağrım olsa sıcağı sıcağına bu konuyu aç ardım. Hiçbir özür beklentim olmadı. Ama sitenin onaylı firması sahibi/yetkilisi ya da çalışanı Ufuk bey beni tiye alıp şöyle özür dileyelim böyle özür dileyelim diyerek şakayla karışık durumu kişiselleştirmeye başladı. Sonrasında Ufuk Bey’e gelen destek mesajları sonrasında “istiyorsa toplanak allah diyek” dememek için zor tuttum kendimi (umarım forum kurallarına aykırı değildir son cümlem)Forumda Tem Toyota üzerinde bir tekelleşme olduğunu düşünüyorum. Herkesin Tem Toyota’nın ürünlerini ya da tamir ücretlerini karşılayabilecek bütçesi ya da başka türlü olanakları olmayabilir. Kendisine alternatif olarak başka firmaların da tanıtılıp iyi-kötü yorumlanması gerektiğini düşünüyorum. Burası Tem Toyota Mağdurları Derneği olmadığı gibi Tem Toyota’yı Koruyanlar ve Yaşatanlar Derneği’ne de dönüşmemeli.
Merhaba Emre bey Ülkece hoşgörüye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum, bazen sinir uçlarımız yıpratılsa da olabildiğince insanlığımızı muhafaza etmeye çalışıyoruz, başka ne diyebilirim?...Aşağıda yinelediğim iletimde de belirttiğim gibi iletiniz yaşadığınız sürecin tamamını içermediğinden karalayıcı nitelikte, bu iletiniz kimi okuyucular için "çamur atmak" olarak yorumlanabilir, bu "bezdirici, huzursuz edici, korkutucu davranış, kanun dışı, zarar verici, tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, müstehcen, kaba, nefret dolu" sayılmaz ama yaşadığınız ülkenin vatandaşına "YALLAH ARABİSTAN’A" demek sizce doğru bir cümle mi? Bu cümleyi kurduğunuzda siz dikta etmiş olmuyor musunuz?
Ben de diğer konu içinde bir miktar okudum ama sakinleşince yazmak istedim. Üzülüyorum aynı zamanda. Ufuk beyle bir bağlantım yok. Firmasına ortak da değilim. Alışverişlerimden memnunum. Pahalı denilebilir ama internetten her türlü malzemeyi alan biri olarak zaten bana da pahalısı ve güvenlisi lazım. Sorunsuz olması birinci önceliğim çünkü. Bir süre sonra alışıyor insan.. Ben mesela devlet memuruyum ve bir kişi şikayet ederse diye yıllarca dolapları kağıtlarla dolduruyoruz..