0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fatih bey bu kadar kişiselleştirme yapmanıza gerek yok " forum kuralları'nı" dikkate alarak istediğiniz her türlü eleştiri veya başlık açabilirsiniz. Fikirlerinizi veya düşüncelerinizi belirtmekte özgürsünüz forumdan da sizi kimse atmayacak bunun garantisini verebilirim. Fakat Tem Toyota'nın yetkilisi işi zorlaştırmadan iadeyi kabul etmiş. Sizin de bu kadar uzatma gereğinin olmadığını düşünüyorum.
Uzatma ya da tartışma peşinde değilim asla. Ufuk beyin tecrübesine de saygım sonsuz. Yalnızca forumda hoşuma gitmeyen bir durum varsa o da Toyota araçlarımızın tamiri vs konusunda tavsiye olarak (büyük bir çoğunlukla) Tem Toyota’dan bahsediliyor ve açıkçası bu bana biraz mide bulandırıcı geliyor. Hatta İstanbul’a binlerce kilometre uzaklıkta yaşayan araç sahiplerine bile sadece Tem Toyota tavsiye ediliyor. Sizce de bu durumda bir terslik yok mu?
Reklam olarak algılanır diye belirtmeyecektim ama konu çok yanlış yere gitmiş zaten. 2-3 ay kadar önce Aracım için şanzıman yağı fiyat listesi almıştım Tem Toyota'dan 2 adet markadan fiyat verildi;3 Litre Şanzıman yağı için;Toyota marka orjinal: 465 TLMotul Marka: 240 TLMotul marka olanı tercih edip şiparişimi gerçekleştirdim. Ürünler elime geçtiği zaman birde baktım ki bana gönderilen şanzıman yağının markası Toyota. Benim açımdan sorun teşkil etmezdi lakin aradaki fiyat farkının çok olduğunu düşünerek bir yanlışlık olduğunu dilerseler ürünü geri gönderebileceğimi veyahut aradaki farkı ödeyebileceğimi belirttim mail yolu ile. Tem Toyota'dan gelen cevabı aynen alıntılıyorum;"Merhaba Burak Bey, Motulün şanzıman yağında tedarik sorunu yaşandığı için size bilgimiz dahilinde mağdur olmamanız açısından orijinal ürün gönderildi, Saygılar."Fiyat farkını ödemek istediğimde dahi kabul etmediler. Tem Toyota işini hakkıyla yapan nadir esnaflardan.
Bir sakıncası yoksa size gönderilen faturayı bizlerle de paylaşır mısınız?
Faturam mevcut değil, olay üzerinden 3 ay kadar geçti...
Burak bey, müsadeniz olursa ben faturanızı paylaşabilirim.
Tabiki benim açımdan bir problemi yok, eğer dilenirse o süreçteki mail trafiği benim sipariş ettiğim ürün ve bana gelen ürünlerin fotoğraflarını da paylaşabilirim
Şimdi gerçekten Tem Toyota firmasıyla ilgili olumsuz deneyimi olan tek bir forum üyesi yok mu aranızda?
Bu kadar boş ve hak yenilen bir konu görmedim, bilmeden çamur atmak ne kadar kolay! Tem toyota (Ufuk Bey) babamın oğlu değil ama yaptığı işi, sattığı malzemeleri iyi bilirim, diskin üzerindeki o sizin pas dediğiniz şey olması gereken bir koruyucu katman (ki bu daha basit nasıl anlatılır bilmiyorum kaç kez açıklanmış), ısrarla pas deyip karalamaya çalışmanız sizi o kadar komik duruma düşürmüş ama farkında değilsiniz. Ayrıca @Ufuk Sönmez (16363) sizi de kınıyorum, neden derseniz; tüm ekibi toplayıp özür videosu atmamışsınız İlaveten; böyle bir paylaşım ortamında böyle bilinçsizce çamur atıp huzursuzluk yaratmaya çalışanların barındırılmaması taraftarıyım.
Faturayı isteme sebebinizi öğrenebilir miyim? Yaşadığım deneyimin asılsız olduğunu falan mı düşünüyorsunuz acaba?