0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
atilla bey abs sizin daha kolay durmanızı sağlamaz daha iyi frenleme yapmanızı sağlamaz daha güçlübir fren sistemi falan değildir, ABS anti lock brake system yani kilitlemeyi önleyen bir sistemdir benim arabam 98 corolla annemde 2009 corolla var dolayısıyla bende abs yok annemde var, bir haftadır hep 2009 corollayı kullanıyorum, nefret ettim absden, eminim daha fazla dozaj yapabilirim ama çok akıllı abs buna engel oluyor, ben 98 corolla ile daha kısa mesafede duruyorum gibi geliyor o fren pedalının benim ayağımı ittirmesini hiç sevmiyorum!!
Dün ostim oto pazarına gittim bi gli almayı düşünüyorum yüceller toyota dan bi usta ile tanıştık abs li araç daha uzun mesafede durur demişti
arkadaşlar benim aracımda ki çelik cantı çıkarıp orjinal cantlarını takip satmak daha iyi değil mi aldığım araçta olmazsa ona takarım olursa da satarım diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
canım kardeşim eger abs ayagını attırıyosa köklemişindir.neyse allah kaza bela vermesin canım kardeşim türkay kazasız belasız bi dünya olsun
ama sırf cevremdeki insanların oaraba tutulmuyo tek far yok onu tasarlayan adam intihar etmiş falan filan laflarını duymamak için aractan vazgectim
kaygan yada bayır aşağı durumlarda ise abs; araç hiç durmayacakmış gibi frenleri bırakıyor şekilde davranmakta. abs nin bu başı boş davranışı benim sinirimi en bozan nokta. keşke bazı spor otomobillerde olduğu gibi istediğimiz zaman devre dışı bırakılabilsek
Istediginiz zaman devre disi birakamiyor muyuz?ABS modulatorunden kablolari cikardigimizda ya da ABS rolesini cikardigimizda normal fren hala calismaya devam etmiyor mu?