Gönderen Konu: Tutulmayan Tek Far Toyota Hakkında  (Okunma sayısı 21421 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Tutulmayan Tek Far Toyota Hakkında
« Yanıtla #40 : Nisan 24, 2009, 14:25:51 »
evet haklısın bu konuda türkay zaten iki arabada kardeş :)
kesinlikle ;) ikisinde de 4afe motor var
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 24, 2009, 14:25:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Nisan 24, 2009, 20:19:46 »
:-* :-* Çekik göz, tek göz, kedi gözü, otmatik, düz, hatta MMT hepsini seviyorum kardeşim, seviyorum bu arabayı  :-* :-*

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Nisan 24, 2009, 20:25:58 »
Bir arkadaş demişti daha önce forumda. İyi ki de tutulmamış bu kasa, yoksa bu fiyata bu araca binemezdim :)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #43 : Nisan 24, 2009, 23:41:11 »
hatırlıyorum erhan o cümleyi benim de çok hoşuma gitmişti, çok da doğru, iyi ki tutulmamış o kalite o fiyata alınabiliyor
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Nisan 25, 2009, 00:07:27 »
ya arkadaşlar teyzemin oğlu 2001 1.4 vvti satıcısını aramış 13900 e satıyormuş adam. aramış konuşmuşlar pazarlık yaparız gisinden adam tamam demiş. sabah gittiğinde ise şok abi araba için çok aradılar ben de 14900 den aşağı vermem demiş.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Nisan 25, 2009, 01:50:47 »
ya arkadaşlar teyzemin oğlu 2001 1.4 vvti satıcısını aramış 13900 e satıyormuş adam. aramış konuşmuşlar pazarlık yaparız gisinden adam tamam demiş. sabah gittiğinde ise şok abi araba için çok aradılar ben de 14900 den aşağı vermem demiş.
Bunun adı dönekliktir...
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Nisan 25, 2009, 09:45:12 »
14900 ha iyi fiyat .o zaman sahibinde kalsın
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #47 : Nisan 25, 2009, 09:52:51 »
1,6 terra da sorunsuz araba 3 ay önce aldım otomatık ,kesinlikle tavsiye ederim,
uzun yolda 6,5 lt sehiriçinde 8 lt yakıyor düzgü kullanırsan ,
oldukça sessiz,
parçasıda pahalı değil,
toyotanın kötüsü olmaz ,
düşük kilometre bulabilirseniz mutlaka tavsiye ederim,
fiyatlar 13-14 arası temiz ve düşük km olanları mutlaka otoatik alın yarış yapmıycaksanız)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Nisan 25, 2009, 10:46:42 »
arkadaşım öncelikle kolay gelsin... anladığım kadarıyla sende benim gibi başımı ağrıtmayacak temiz bir araba olsun istiyorsun. bende 1,5 ay aradım ve sonunda hiç hesapta yokken şu anki aracımı aldım ve çok memnunum.
tavsiyelerime gelince etrafın bu araba bu fiyat etmez falan gibi şeylere bakma senin gözünde ne eder çok önemli. birde internetteki fotoğraflar çok yanıltıcı oluyor internetten bakarak çok güzel araba dediğim 5 tane aracın başına gidince aracı görür görmez soğudum. adam yazmış 67000 km boya darbe değişen yok. öyle sanayi ustası olmamama rağmen aracın başına gittiğimde bir bakıyorum araç en az 200000 devirmiş gibi yorgun duruyor, aracın farlarının vida kısımları kırılmış tamponda belli bir çarpma var arabanın 4 yerinde kısmı göçmeler var... yani demek istediğim aracın kendisini görmeden internetteki fiyatına bakarak çok uygun filan demeyin o fiyatlara görede kıyaslamayın... piyasadan genellikle 1,5 -2 lira üstünü yazıyorlar özellikle alım satımını meslek olarak yapanlar... birde ikinci el her arabanın ister istemez ilk aldığında bir miktar masrafı olur onu mutlaka göz önünde tut, önemli olan bu masrafları devamlı hale getirecek ağır darbesi olmasın...
sana kolay gelsin hayırlısını bulursun işallah...
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Nisan 25, 2009, 11:35:24 »
Bu muhabbet bitmez :D
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • screw you guys,i am going home!
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Nisan 25, 2009, 15:49:03 »
kürşat bey,
eski kasa düşünün derim.96-97 1.6 bulursanız temiz.kaçırmayın.hiçbir sorun çıkartmadı benim ki bugüne kadar.satarkende kedi gözlere göre daha rahat satarsınız.klimasız eski kasam var,camlar bile manuel ama o kadar memnunum ki anlatamam.zamanı gelince bakımını yaptırırım o kadar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #51 : Nisan 26, 2009, 04:35:28 »
ben o adamı döverim yok öyle iş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #52 : Nisan 26, 2009, 09:39:13 »
kürşat abi bende bişey diyeyim.biz geçen sene eski arabamızı sattık bi corolla almaya karar verdik ne alalım falan baktık piyasaya herkes eski kasayı öneriyor tek far tutmadı diyolar.tutmamasının bi sebebi yok eger ki satmıyacaksanız yani allah pişman edipte sattırmasın alın bence.biz 97 gli aldık bi sene oldu çok mennunuz ama aynı paraya 99 absli bi luna almanız daha mantıklı bence.özellikle abs şart arabanın hızlanması gibi durmasıda önemli.hakkınızda hayırlısı olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #53 : Nisan 26, 2009, 09:42:07 »
yani söz veren insan lafından dönerse :D bizim burda iyi şeyler demezler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #54 : Nisan 26, 2009, 09:59:23 »
bence abs şart değil hatta absyi hiç sevmiyorum 2009 corollada abs var ve abs yüzünden kaza yapcaktım bir kez, saçma sapan devreye giriyor, tam fren uygulanmadan devreye girdiği olabiliyor özellikle yokuş aşağı giderken abs çok erken devreye giriyor abssiz arabayı kullanmak daha iyi eğer ayağınızla fren dozajını ayarlayabiliyorsanız

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #55 : Nisan 26, 2009, 22:09:22 »
valla canım kardeşim 160 la giderken önüne çıkan bi cisime normal frenle vurman daha kolay abs duruşu ve güvenligi daha fazla he bide basarken arkanıza bakın arkadaşlar arkada absesi olmayan biri varsa sonuç felaket yani

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #56 : Nisan 26, 2009, 22:17:16 »
atilla bey abs sizin daha kolay durmanızı sağlamaz daha iyi frenleme yapmanızı sağlamaz daha güçlübir fren sistemi falan değildir, ABS anti lock brake system yani kilitlemeyi önleyen bir sistemdir benim arabam 98 corolla annemde 2009 corolla var dolayısıyla bende abs yok annemde var, bir haftadır hep 2009 corollayı kullanıyorum, nefret ettim absden, eminim daha fazla dozaj yapabilirim ama çok akıllı abs buna engel oluyor, ben 98 corolla ile daha kısa mesafede duruyorum gibi geliyor o fren pedalının benim ayağımı ittirmesini hiç sevmiyorum!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Nisan 26, 2009, 23:39:20 »
arkadaşlar benim teyzeoğlu gidip 12000 liraya fiat albea 1,2 16 v almış. 2005 herhalde ama benim içim hiç ısınmadı arabaya
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #58 : Nisan 27, 2009, 08:31:54 »
o 1.2 motoru albeada değil ama dobloda denedim çok rezalet bir motor, yakıt ekonomisi yapmak imkansız o motorla o araba hareket bile etmiyor nerdeyse haliyle basmak gerekiyor bu sefer de içiyor yakıtı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Nisan 27, 2009, 10:34:02 »
Bu kasa gerçekten tutulmuyor mu yoksa Türkiye'de üretilmediği için mi ender bulunuyor??
Yani dışarıdan geliyorsa yerli üretim kadar görülmemesi normal değil mi?
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac