0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar. 2019 ve yukarı Corolla orjinal multimedya satan var mı? Android taktırmak istemiyorum ve aracım Vision. Serviste 6200 fiyat çekiyorlar
Uyum sorunundan çekiniyorum. Mesela araçtaki orjinal mikrofon ve direksiyon tuşları çalışacak mı?Pioneer için link verebilir misiniz?
Merhaba. Yanıtınız için teşekkürler. Elinize sağlık, çok güzel olmuş, ciddi emek harcamışsınız. Ben orjinal olmasından yanayım ama soket olayını ilk sizden duyuyorum. Aracı bayiden alırken farkla takabileceklerini söylemişlerdi. Soket farklıysa nasıl oluyor?
Toyota’nın multimedya yazılımı kendisine ait. Adı “Toyota Touch® 2” Aracın CANBUS’ı ile iletişim halinde. Bu sayede aracın verilerini gösterebiliyor. Kendinden Apple CarPlay ve Android Auto desteği var. Bunu kolay kolay Android tabanlı multimedyalarda bulamazsınız.Serviste taktırmak gerekecek anlaşılan, herkese yorumları için çok teşekkür ederim
Mutlu abi haklı. Orjinal multimedyayı çıkma dışında bulamazsınız. Servisin orjinal dediği orjinal değildir. Benim merak ettiğim Android tabanlı multimedyalarda Android auto ve apple car play mevcut mu?
Android multimedyalarda telefon görüşmesi esnasında hangi mikrofon kullanılıyor? Aracın kendi mikrofonu mu yoksa multimedyanın kendi mikrofonu mu?