Gönderen Konu: Orjinal multimedya  (Okunma sayısı 7257 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Ynt: Orjinal multimedya
« Yanıtla #20 : Ağustos 12, 2021, 15:24:28 »
bu kötü işte. önceki civicimde vardı kaliteli bir marka ama telefonla konuşurken azap çekiyordum. corolla vision paketteki 4.2 inç renksiz ekranlı multimedyadan çok memnunum. daha kötü olacaksa değiştirmek istemiyorum

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 12, 2021, 15:24:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 12, 2021, 19:19:35 »
bu kötü işte. önceki civicimde vardı kaliteli bir marka ama telefonla konuşurken azap çekiyordum. corolla vision paketteki 4.2 inç renksiz ekranlı multimedyadan çok memnunum. daha kötü olacaksa değiştirmek istemiyorum
Ali bey herşey ürünün kalitesiyle alâkalı,eski aracınızdaki multimedya ne markaydı hangi özellikleri barındırıyordu bilemem ama kendi aracımda tecrübe ettiğim FM transmitter ile mükemmel bir ses kalitesi vardı,bide teyp aracın orjinalinde çıkan panosonic marka kaset çalar :rofl:
Ona rağmen sanki sıfır araçta orjinal sistem üzerinden konuşuyormuş gibi ses veriyordu,tabiki cihaz çok kaliteliydi pahalı sayılabilecek fiyata sahipti.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Ağustos 12, 2021, 19:38:37 »
Güzel bir markaydı emin olun. Denk geldiğim bütün araçlarda da benzeri sıkıntılar var. Soğuğum o yüzden

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Ağustos 14, 2021, 11:44:30 »
Arkadaşlar servisle konuştum. Dediğiniz gibi soketler uymuyor. Dream paketin soketleri araca özgü iken Vision paketinki evrenselmiş. Amaç multimedyalar araca kolaylıkla uyum sağlasın.

Şu aşamada Visiondaki multimedya benim için çok yeterli. Navigasyon olayını da CD yuvasına takılabilen telefon tutucusuyla halledecem. Zaten 40 yılda 1 kullanıyorum navigasyonu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 15, 2021, 03:06:35 »
Vision'a, Dream ve üstü donanımdaki multimedya uymuyor. Soketler uyumlu değil.

Android çok daha fazla özgürlük demektir. Orijinal multimedyada hareket edince video oynatma duruyor. Oynatılan video formatı kısıtlı. Androiddeki gibi istediğiniz programı yükleyemiyorsunuz, internette gezinemiyorsunuz, navigasyon yok. Daha da sayabilirim isterseniz.

1450 tl ye aldığım 1gb ramli multimedya ile neler yaptığımı E210 başlığı altında bulabilirsiniz. Ön arka park kamerası uygulamamı görebilirsiniz.

https://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=90878.msg1123284#msg1123284

https://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=89762.msg1117392#msg1117392
Arkadaşlar servisle konuştum. Dediğiniz gibi soketler uymuyor. Dream paketin soketleri araca özgü iken Vision paketinki evrenselmiş. Amaç multimedyalar araca kolaylıkla uyum sağlasın.

Şu aşamada Visiondaki multimedya benim için çok yeterli. Navigasyon olayını da CD yuvasına takılabilen telefon tutucusuyla halledecem. Zaten 40 yılda 1 kullanıyorum navigasyonu.
Zaten mutlu bey önceki yorumunda bunu size söylemişti üstteki alıntıda mevcut,
Güzel bir markaydı emin olun. Denk geldiğim bütün araçlarda da benzeri sıkıntılar var. Soğuğum o yüzden
İşi uzmanı yaparsa emin olun orjinal multimedydan kaliteli olur ama sağlam para isterler,öyle cihazlar varki şuanki kur ile fiyatı TL olarak 10 binleri aşıyorki,dehşet ses kaliteleri var,müzik dinlemek müthiş güzel hâl alıyor,aynı zamanda telefon görüşmesi,video oynatma, navigasyon vs çok kaliteli oluyor ama dediğim gibi çok para istiyorlar.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Viofo, aydınlatma pk, koltuk ısıtma, ses yalıtım
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 3550
  • Model Yılı: '23
  • 28 kere teşekkür etti
  • 60 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 15, 2021, 14:43:17 »
Vision'a, Dream ve üstü donanımdaki multimedya uymuyor. Soketler uyumlu değil.

Android çok daha fazla özgürlük demektir. Orijinal multimedyada hareket edince video oynatma duruyor. Oynatılan video formatı kısıtlı. Androiddeki gibi istediğiniz programı yükleyemiyorsunuz, internette gezinemiyorsunuz, navigasyon yok. Daha da sayabilirim isterseniz.

1450 tl ye aldığım 1gb ramli multimedya ile neler yaptığımı E210 başlığı altında bulabilirsiniz. Ön arka park kamerası uygulamamı görebilirsiniz.

https://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=90878.msg1123284#msg1123284

https://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=89762.msg1117392#msg1117392

Mutlu hocam, orijinal multimedyada bahsettiğiniz hareket halinde video oynatmama olayı bir kaç kablo değişimiyle mümkün hale geliyor bilginiz olsun. Geriye kalan kısım dediğiniz gibi aynen, ben de android multimedya taraftarıyım.
Sen harika bir uçurtmasın, bende senin ipinim unutmayasın...
Corolla Flame X-Pack Mds 1.5 Benzin 2023-.....
Corolla Advance Manuel 1.6 Benzin&Lpg (Zavoli) 2018-2023 (105.000 km)
Corolla Hb Sol Manuel 1.6 Benizn&Lpg (Zavoli) 2016-2018 (45.000 km)