0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MerhabaUyarınız için teşekkür ederim her zaman ... km hızla gitmiyorum uzun yola çıktığım için kuzey marmara otobanında bi deneme yaptım. 160 km top spedd hız daha üstüne çıkmadı ve yokuşlarda bayıldı hep acaba hepsimi böyle benim araçtamı sıkıntı var
Merhabaİmla kuralları için özür dilerim telefondan yazdığım için oldu Trafik e kapalı alanda ve dyno test alanında denedik 160 ı geçmiyor lpg kapalı denendi benzindede sorun aynı lpg de afr ayarı ve bakımı yeni yapıldı araçta yağ hava filitresi ve yağ filitresi bujiler yeni değişti ben 120 km hızı geçmem sadece dyno test yaparken fark ettik devirde 160 da 5 bin rpm deydi sizce sorunu ortadan kaldırana kadar dyno test ve problemi çözmeye çalışayım mı ?Mesaj Birleştirildi: [time]Temmuz 23, 2021, 22:32:42[/time]Ağır bakım olarak ne yapmam gerekli
Araçta bir sorun olduğu kesin. 90 model Doğan L ile 2019 yılında çekilmiş videolar var. 170 ile gidiyor. Bu aracın ondan aşağı kalması hiç mantıklı değil. Sercan Bey, çok doğru tespitler yapmış. Öncelikle oradan başlamak mantıklı gibi görünüyor.
Aynı aracın manueli bende var bahsettiğiniz hızların 40 50 kmh fazlasını yapabiliyor.Ama sizin aracınız 4 ileri otomatik vites;manuel araçta 4. vites sonunda 160 yapmakta haliyle 4 ileri otomatik versiyonun o hızlarda kalması normal içiniz rahat olsun bence aracınızın rampa performansı ve çekişinde bir problem yoksa bakımlarınıza dikkat edip keyifle binebilirsiniz
Merhaba araç 154 bin kmde lpg sistemi yeni değişti tüm bakımları buji vs hepsi yapıldı bugün araç beynine bağlandım P0012 hatası vardı sildim tekrar dyno test yapıcam
Hata kodunu silip 1000 km yol yaptım tatildeyim halen karayolları içinde 100 km hiç geçmiyorum hem yakıt hemde güvenliğimiz için istanbula gittiğimizde bakıcam neden acaba 160 da gitmiyor ona taktım sorun için motor açılacaksada açtırıcam bende tik var sente kaçık olsa belli olurdu diye düşünüyorum yada sente kaçık olsa ne gibi belirti verir birde zincirli bir araçta sente nasıl kaçar
Konu dışı ama bende 1.3 manuel yaris var.30000 km oncesinden beri servis " debriyaj sert ,baski balata degisecek" diyordu. Hala her hizda ve viteste ani gaza bassam bile öne atak yapiyor.
Debriyaj sertliği baskı batanın bitmiş olmasına bir ölçü değildir, debriyaj pedalının sertleşmesi baskı üzerinde şemsiye diye adlandırdığımız çeliklerin sertleşmesinden kaynaklanıyor,kalkışta sallama gaza basınca bağırıp ama hızlanmama durumu varsa değişim gerekir.