0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mustafa ve Murat Bey,Muhtemelen aradaki sayfaları okumadığınız için sorunun çözüldüğünden haberdar değilsiniz. Arkadaşımızın aracındaki problem sensör değiştirilmesi sonucu giderilmiştir. Çözüm ile ilgili detaylı bilgi konu içerisinde mevcuttur.Selamlar.
arkadaşlar allah kimseyi sizin elinize düşürmesin. okumamaktan değil okuduğumuz için bunlar başımıza geldi özcan kardeş. son konularda bunlar vardı. okuduk hata ettik.
benim aracımda; sehir içi 50 tl'lik benzinle 100 km zor gidiyor(yol bilgisayarı harcamayı 10,7 gösteriyor)... ama şehirler arası 100 km'de 5,7 ile 6,5 (yaklaşık 25 ile 30 tl arasında yakıyor.)arasında yakıyor. şehir içi yakıt harcamamı dürürmemem için illada lpg mi taktırmam lazım. (şehiriçi gittiğim mesafe 1 ile 5 km arası, genelde 1 km)
abi kusura bakma da yürüsen o mesafeyi eğer 1km ise? 1km çok çok çok az bir mesafe çünkü, daha 28 yaşındasın doğukan abi yürü gitsin o sırada motorun ısınması imkansız, araçta sorun yok ısınmıyor diye yakıt düşmüyor..
Bizim PAssat Ankara'da bir depo ile 900-930 km yol gidiyorken Bingöl'de 800 km'ye kadar düşmüştü.Memleketim zaten küçük ki kaldı Doğukan'nın oturduğu yer tam şehir merkezinde.Alışveriş merkezine 5-7 dakika yürüme mesafesinde..
Dizel keyif vermez mi Osman bey Bu arada bu konuyu açan değerli Şaban abimiz artık Ford C-Max dizel sahibi....Banka kredide pürüz çıkartınca ev almaktan vazgeçmiş.Corolla'mıda boşu boşuna sattım dedi.Temiz ve dizel oldugu içinde bu C-Max'i tercih etmiş