0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben geçen, mahalle içinde bir yere gittim, toplasam 4-5 km yaptım... 9.8/100 dü ortalama... yani mesafe kısa ve dur kalkı bol olunca 10 lt yaklaşıyor ortalama.. ama 9 u pek geçmezsiniz artık... 15 ler filan kötü bir anı olarak kalır... hayırlı olsun, arabanıza kazasız belasız binersiniz inşallah...
sevmezmiyim bu gece hanıma çaktırmadan eve alıcam toyotamı mum şampanya vs.
Yahu bana teşekkür yokmu ya..Sadık usta benim Maviş'in mekanik ustası..AAa ustama sahip çıktınız hemen.Bozuluyorum ama..Şaka bir yana Şaban abi son haberlerine çok çok sevindim doğrusu.. Bugün Doğuş otodan hemen Şaşmaz sanayiie daldım.Minibüsün logo işleri için reklamcıya gittim.işim bitince Sadık ustanın yanında soluğu aldım.Garibim o kadar yoğundularki sabahtan o saate kadar bir bardak çay bile içememişler.Vallahi kolları sıvadım daldım mutfaga güzel bir çay demledim.Birde servis yaptım.Hep beraber çaylandık.Güzel bir gün oldu benim için.Tüm arkadaşlara kucak dolusu sevgi saygılarımı iletiyorum...Hepinizi seviyorum..
arkadaşlar 8.2lt/100km yakıtı gördükten sonra depoyu fulledim tekrar sıfırladım sayacı ve 100km tekrar şehir içi yol yaptım benzincide ağzına kadar fulledim tekrar bilin bakalım ne oldu 7.3 litre yakıt aldı depo. yanı 7.3lt/100km artı bu km nin yarısını yoğun trafikte yaptım 1 ve 2 ci vites dur kalk tarzında...arabamı seviyorum ne diyeyim...
8.2 inin altına zor düşersiniz şaban bey, sırf şehir içi , 8.5 -9 yakarsınız, ona da şükür... ama düz yol da girerse işin içine otoban falan, istanbulda, karma yakıt tüketimi zaten 7lt/100 ... ben geçen, mahalle içinde bir yere gittim, toplasam 4-5 km yaptım... 9.8/100 dü ortalama... yani mesafe kısa ve dur kalkı bol olunca 10 lt yaklaşıyor ortalama.. ama 9 u pek geçmezsiniz artık... 15 ler filan kötü bir anı olarak kalır... hayırlı olsun, arabanıza kazasız belasız binersiniz inşallah...
artık bu araçla ilgili olarak başkalarına önerirken yakıtla ilgili olarak ne dersiniz?
Şaban Bey, geçmiş olsun ya, okuyunca gerçekten çok sevindim
Hayirli olsun Saban Bey.
geçmiş olsun şaban abi..
Anamm Şaban Abi daha yeni gördüm konuyu çözdüğünü...Süper vala çok sevindim, çok çok geçmiş olsun...Deli gibi dolaşırsın artık tuvalete bile arabayla gidersin:)))))))))))