0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
)))))Hafta sonları bunun için var...)))))))))Gerçi benim haftasonum patladı çalışıyoruz full ne yapalım.
260 km de 55 TL demiş...
2006 model ise katalizör var.Kac km'de idi?Bana lambda sensöründe ariza varmis gibi geliyor.- Veya aracin calisma isisi ne civarlarda?- Depo'da delik bile olabilir. Veya altini sürttüyseniz, yakit kanallarindan biri catlamis olabilir. Park ettikten sonra altini kontrol ettiniz mi?
Hocam geçmiş olsun, sorunun çözüldüğüne sevindim. Desene mangalı hak ettik en sonunda
Gozunuz aydin
şaban bey, gerçekten çok sevindimayrıca bu başınızdan geçenleri toyotaya mail atıp, arızanın yetkili serviste giderilemeyip özel serviste nasıl giderildiğinden bahsedin...
Basit bir hesapla sorunun çözülmesi durumunda bizim bir sonraki toplantının mangalının senin arabanın bagajında olacağını tahmin ediyorum (nasıda rüşvetciyim ama )Bu arada tanışma bölümünde yeni bir üyemiz var Sadık Yıldız (Sadık usta) kendisi ile bir görüş istersen farklı bir önerisi olabilir. Forumda yeni olduğu için konuların hepsine bakmıyor olabilir.
Öneride bulunan arkadaşı buldum he he
gözünüz aydın ve hayırlı olsun. aracınızla da barışmış olduğunuzu düşünüyorum. onu artık daha çok seviyorsunuzdur.
eyvellah dostum çok sağol allah tekerine çivi batırmasın bir depo benzinle 2000 km gidesin inşallah...
Kendi aracındaki arızayı tespit edemeyen bir servisin varlığına Sabancı gibi ciddi ve büyük bir ismin tahammül etmemesi lazım... Bu konunun takibini elinden geldiğince yap Şaban Abi... Benim biraderin Golf'ün deki arızayı tespit edememişti VW servisi ve onların yüzünden boşu boşuna 2.5 milyara otomatik şanzumanı değiştirmek zorunda kalmıştık... O da çıkma... Orjinal olsaydı kimbilir kaç lira daha bayılacaktık... Halbuki asıl arıza başka yerdeymiş, bunu da sizin hesap sanayideki bir usta buldu ve arıza daha ucuza giderildi...