0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamamen bilmedigimden soruyorum.. Ayni arac icin soruyorum. Araci kaskodan diyelim yetkili serviste 30000 tl ye yaptirdik ve tramerde cikiyor. Araci 5 yil kullanacagiz. Sanayide arac deger kaybi olmasin diye dogrultmayla macunla darbe gormus parcalari yaptirdik.eger cok cok iyi ustaya denk gelmediyse boya vb. Yerlerde atma paslanma olabilirse canimiz yanar. Tamamen degisen parcalarla servis boyasiyla yaptirdik..Diyelim 30000 tl masraf var..satista deger kaybi ne kadar olur ve bu olumsuzluklara deger mi?
30.000 TL'lik hasarda zaten araç değerine göre pert'e ayrılır,Miray hanım kaza ile ilgili fotoğraf yüklerseniz daha olumlu cevaplar verilir eğer aracınızda kaporta hasarı yoksa plastik kısımlar ve far gibi malzemeler expertiz raporunda değişen olarak çıkmaz,tramerde hasar gözükür durumu açıkkarsınız aynı zamanda araç kaskodan yapılırsa değer kaybı talebinde bulunabilirsiniz (araç yaşı km'si vs uygunsa) dışarıda yaptırırsanız yine kaskodan faydalanabilirsiniz yetkili servise göre daha az meblağ çıkabilir,bide arkadaşların önerdiği gibi işten anlayan biriyle giderseniz daha az kaybınız olur,örnek vermek gerekirse tampon altında kalan hiç gözükmeyecek sadece ucu eğilmiş tampon sabitleme demirine iki çekiç vursa düzelecek parçayı sırf para kazanmak adına değiştirenler var.
2018 model yaris fiyati ortalama 160000 tl. Bu fiyatlardaki araba 30000 tl masraf cikardiysa perte ayrilma ihtimali var mi?
Yok tabiki pert'e ayrılması için tamir masrafının araç ederinin %70 ine ulaşması gerekiyordu eskiden şimdiki oranlar hakkında net bilgim yok ama yeni araçta 30 bin ile pert işlemi yapılmaz bide pert işleminin çeşitli kriterleri var,konudaki araçtada zaten 30 bin masraf çıkacağını zannetmiyorum.
ben farazi olarak dedigimi soyledim zaten..Benim sorum serviste 30000 tl ( tum parcalar orjinal degismis)disarda 20000 tl (dogrultmaciyla ugras parcaciyla ugras boyaciyla ugras v.b)ne zaman cikacagi belli degil..Bundan dolayi servise versek ort. ne kadar ucuza satilir.piyasadaki deger kaybi ne olur? Ugrasmaya deger mi?
Mahmut bey dışarıdaki ustalarda artık doğrultma vs ile uğraşmıyor çünkü onlarda artık usta değil sök takçı kasko işi ve elden yaptırma fark etmiyor getir yenisini takalım diyorlar,değer kaybı değişkenlik gösteriyor alıcılar işi üç kağıda dökmüşler her türlü bir bahane buluyorlar,zaten parça boya gördükten sonra her türlü expertizde çıkar ve değer kaybı yaşarsınız,ama serviste veya dışarıda kaskodan yapılırsa kayıtlı işlem olursa ve aracınız yeniyse (duruma göre) değer kaybı dosyası açma hakkınız olur.Mesaj Birleştirildi: Haziran 15, 2021, 21:53:03İş kaskodan yapılacaksa dışarıda yaptırmak daha mantıklı zaten kasko olduğu için servisle aynı işlemler yapılıyor dosya açılıyor,Exper atanıyor,onay alınıp öyle başlanıyor dışarıdaki ustalar servistekilerden daha yetenekli olduğu aşikar ama düzgün olanını araştırmak lazım,bide işçilik yetkilide daha fazla çıkıyor bazen değişmeyecek parçaları bile değiştirenler oluyor,kaskodan yapılırsa zaten her halükarda orjinal parça geliyor.
vallahi umit bey benim aracin sadece sol arka stop ve altinda kaportada ufak bir islem vardi. Exper geldi orjinal stop yerine yan sanayi stop verdi.arada 400 tl fark vardi.
İşlem kaskodanmı yapıldı yoksa karşı tarafın sigortasında mı?Eğer işlem trafik poliçesi den yapıldıysa orjinal vermezler.
kendi kaskomdan.. Araca vurmuslar. Kimdir bilemedik. Benim kasko yaptirdi..