0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben aracı alırken normali ile hibridi arasındaki fiyat farkını benzinden tasarruf ederek çıkartacağımı düşünüp aldım. Ancak pil hesabı buna dahil değildi , pili de hesaba katarsan ciddi ciddi zarara girmiş oluyorum. En az 120 bin km yapması lazım ki kafa kafaya gelsin , ondan sonra kazançlı olacak. Eğer durum buysa kötü bir yatırım yapmışım demek.
Bu gün bir haberde Avrupa ülkelerinde çevre korunmasına destek için araç başı 1000-7000 Euro verildiği anlatılıyordu,çevreyi korumak için hybrid veya elektrikli araç alanların korunması ve teşvik edilmesi gerekiyor ki sonradan böyle pil vs masraflar çıkınca başından beri tüketici korunmuş olsun,biz de ise tam tersine 1.8 motordan dolayı ek vergi vs çıkıyor,fabrikalara atıklar için filtre taktırılmadı,buyrun işte müsilaj sorunu,Marmara denizi öldü,bilim insanları temizlenmesi çok güç diyorlar,kimbilir maliyeti ne olacak?Ölü balıklar,yengeçler..denize sıfır ama denize girilemeyen yazlık evler,kıyılar vs vs..
fabrikalara atıklar için filtre taktırılmadı,buyrun işte müsilaj sorunu,Marmara denizi öldü,bilim insanları temizlenmesi çok güç diyorlar,kimbilir maliyeti ne olacak?Ölü balıklar,yengeçler..denize sıfır ama denize girilemeyen yazlık evler,kıyılar vs vs..
Bu yaris hybridlerde var bi sorun. Arkadaşımda da var 2015 yaris hybrid. 55 binde. Pillerini ölçtük ve çok az bir kayıp gördük. Arkadaşım bugün serviste pil garantisini 300₺‘ye uzattı. Servis danışmanı da yarislerde pil değişimlerinin yapıldığını belirtti. Fiyat 17 bin tl. Burada anlamadığım fan ve beyin değişimi. Beyin neden değişir ki?
Yetkili servisler değişim yaparken paket olarak komple değişim yaparlar,adı üstünde "değişim" tamir değil !Bir bakıma yapılan işi risk etmezler.
Uyanıklık yapıp biz sadece pili garanti kapsamına almıştık demesinler?
Pil degisecek dedikleri,Kuvvetli muhtemel bir veya birkac hucre ölmüştür.Hangiler ölü, anlayıp, çıkma hücre bulup, ekonomik şekilde kurtarma ihtimali yüksek, ama kod u bilmem lazim.
Servislerde hataları döküman şeklinde müşteriye vermeleri gerekmez mi? Yurt dışında bu yasal bir şeymiş
6 yıl, özellikle şarj-deşarj döngüsü koruma odaklı tasarlanan bir sistemde NiMh hücreler için oldukça kısa bir süre. Ahmet yöneticimizin belirttiği gibi hata kodu ile yorumlama daha sağlıklı olur. Tayfun Bey'in belirttiği gibi maalesef dış teminli (yerli teminlilerde de durum pek farklı değil) komponentlerde çok yüksek rakamlar ortaya çıkabiliyor.
Nasıl yani? Hangisi bozuk? 3'ü birden mi değişmek zorunda ? Araba hiç mi çalışmıyor ?(Batarya 2000 dolar civarı galiba, eskiden öyleydi , aldığımızda dolar düşüktü bu fiyat çok gelmemişti bana , şimdi çok oldu tabii, fakir bir ülke olduk artık )
Araç 5+5 yıl garantili değilmi?Corolla hybrit satışında danışman garanti süresi hakkında bataryalar 10 yıla kadar garanti kapsamında demişti,Bence siz Ahmet beye arıza kodunu iletin daha net yorum yapar kendisi,servisler arıza gideriminde garanti iş olsun diye sistemde ne varsa hepsini değiştiriyor,belki başka bir sorun olabilir daha düşük müdahale ile kurtulabilir,6 yıl hybrit bataryaları için çok kısa süre,ilk nesil prius'lar bile 10 yılın üzerinde kullanım sergileyenler var.
Ben her ihtimale karşı peki herşeyi değiştirelim desem onların garantisi ne kadar dedim. 2 yıl dediler. Bakımlı bir şekilde kullanılsa bile 2 sene sonra bozulduğunda yine böyle bir fiyat çıksa bence çok zor bir durum olur.