Merhaba. Aracımda katalizör den dolayı zaman zaman arıza ışığı yakıp söndürüyor. Yani bazen yanıyor bazen hiç yanmıyor . Ben de bunu fırsata çevirip. Kat iptali + yazılım yapmak için ecumaps a başvurdum. Cihaz ile aracın beynine ulasamadilar. Daha sonrasından RAV4 2.0 112 kW gibi giriş yaparak araç beyninden ID almayı başardık. Dosyayı İtalya daki üreticiye gönderdik ancak ellerinde dosya olmadığını belirttiler. Sonrasında Rusya dan 1 dosya aldık. 3ZR-FAE kodlu denso beyin. Kodu da şu ; 89663 – 05A11. Ancak dosyayı açınca benim araç ID ile uyuşmadığıni gördük. Biz de bugünlük yazılım işini iptal ettik.
Şimdi önümde 2 seçenek var
Ya katalizör değişimi yapacağım min 5bin TL
Diğer seçenek kat iptali+yazılım.
Ben diğer seçenekte ısrar ediyorum. Aracımın beynindeki orijinal firmware ye ulaşmamız yeterli. Yazılım yapacak kişi haritayı düzenleyip . Oksijen sensorlerini iptal edecek. Bu aracın beynindeki yazılıma nasıl ulaşabilirim ?
Mesaj Birleştirildi: [time]Mayıs 17, 2021, 23:15:53[/time]
Az önce denso ya mail attım. Bu aracın yazılımına ulaşmam icin en ufak fikri olan bile yazarsa sevinirim. Lütfen en ufak bir bilgi bile beni sonuca götürebilir. İyi akşamlar
Mesaj Birleştirildi: Mayıs 18, 2021, 15:08:59
aracın üstündeki beyin kodu : 89661-05f10 bu beyinle alakalı orjinal firmware bulamıyorum