0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün Beyinci diye tabir edilen bir yere gittim tavsiyeyle. 3 tane hata buldu, fakat silemedi Görsel ekleyeceğim. Bilgi sahibi olanlar var mı bu hata kodlarının başıma neler açacağı hakkında
İngilizce bilgin var mı hocam?
Hocam az çok var, yabancı kaynaklara bakma imkanı buldum dün biraz ama teknik terimler de işin içine girince net olarak bir şey bulamadım.
Hocam öncelikle bu işlemi yapın, C1207 nolu arıza donanımsal arıza olabilir. onda da bakacağınız yerler var ama bu tüm arızaların sebebi inşallah Electric parking brake ECU su değildir.
Aynen telde olur yeterki yerinde dursun Evet ama belki C1207 içinde çözüm olur. bazı hatalar bazı hataları getiriyor.lütfen tam olarak okuyun işlem yapmadan önce diğer türlü sıkıntı olmasın. mesela 2. işlem için aracın düz bir yerde durması gerekiyor.Ayrıca bu işlemler yani ataçlı işlem araç beynine bağlanma şansınız yok ise yapılacak işlemler. Her kablo ve yazılımla oluyormu bilmiyorum ama bu ataçlı işlemler çok da zor değil, yeterki ataçı doğru deliklere sokun. diğer pedal bas bırak el freni indir kaldır pek sıkıntı yapmaz diye düşünüyorum
Teşekkür ederim, bilgiler için deneyip bu konu altına yazarım sonuçları Ek olarak, benim aracımdaki 1sn kadar geç tepki ve geç gaz toparlama normal mi bu araçlarda, yoksa bu da mı bir sorun ?
Hocam bugün denedim ilk iki görseldeki talimatları hata silinmedi maalesef. Ama doğru yaptığımdan da emin değilim benim teller girdikçe girdi içine, bilmiyorum normal mi 😁 bir de ben aç kapa yaparken el frenini, hata ekrana geliveriyor. Ya yavaş yaptım ya da ayar moduna giremedim.
Hocam, hata var iken, otomatik el frenini kaldırmıyor ve otomatik el frenini çekmiyor stop ettiğinde, başka bir sorun görünmüyor.Gaz yememe şöyle, gaza dokunduğumda 1sn sonra gaz tepkisi alıyorum yaklaşık, ayağımı gazdan çektiğimde ise 1 sn kadar sonra geri çekiliyor devir. Çekişte bi problem yok. Gaz pedalına basışımla arabanın buna tepki vermesi yaklaşık 1 sn. geç. Bu araba sahibi herkeste böyle mi bu durum bilmiyorum açıkcası ama bu durum ilk kalkışlarda sorun oluyor.
Hocam pedal commander kullanmıyorum aldığımda var mıydı bilmiyorum ama. Eksi kutup başını söküp denedim bir şey değişmedi benzinde de tüpde de aynı tepki.