0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkay, belki sana rastgelmiyor olabilir, belki algılamıyor olabilirsin ama öyle konuşan bir nesil var. Hem de ciddi miktarda. Yolda, kafede, alışveriş merkezinde kulak misafiri olduklarımı geçiyorum sırf kendi kuzenlerim arasında bir sürü var. Hele bir de "chat" diyaloglarına, Facebook ve MSN'e yazılan sloganlara girersek işin içindne hiç çıkamayız.
kemal bey, paylaşımınız için teşekkürler, dilimize gereken hassasiyeti göstermediğimizi hatırlattınız. Bunun önüne geçmek için neler yapılabilir acaba.?
Her şeyi değil, ama bazı şeyleri benden daha iyi bilmeniz için ne yapmanız lazım? Yüz fırın ekmek yemeniz lazım.
Sosyete denilen toplumu da gördüm.Onlarla beraber de yaşadım.Varoşları da gördüm.Neticede hiç bir şeye yüzeysel bakmadım.
Kemal Abi, "neyi kasdettiğiniz" yazmışsınız..."kastettiğiniz" olacak doğrusu
Teşekkür ederim. Aceleden ..Yapcem, edicem dersem yanlışlıkla onu da söyleyin.
Beyler lütfen tartismanin boyutunu degistirmeyelim.Incir cekirdegini doldururken birbirimizi kirmayalim.
Aynen katılıyorum. Konuları kişiselleştirmekten kaçınalım. Hepimiz insanız ve birbirimize saygı duyarsak her şeyi çözebiliriz. Benim inanışıma göre de; hiç birşey imkansız değildir, hiç birşey de yüzde yüz olacak değildir.
konu kapanmamış mıydı yahu