0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar Lumar ATR serisi 10 yıl garantili 450 tl (4 Cam) + 200 tl öncamSonax ASWF serisi 450tl ( 4 cam) + 150 tl öncamsizce fiyatlar nasıl? hangisi güzeldir.
Ben az önce fiyat aldım. Atr serisine 350 TL fiyat verdi en son 280'e indi. Isı geçirgenliği konusunda en iyisiymiş.2'ci kaliteye 250 en ucuzuna da 200 TL fiyat verdiler.Bu arada araba 2006 Hyundai Tucson...
Ankara'da Cam filmi taktırmayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz marka ve yer varmı?
Facebooktan dby detaling diye arattirirsaniz cok kaliteli bir yer. Volvo, audi, subaruya yaptirdik bu hafta da toyotaya yaptiracagiz.
Abi fiyattan ziyade hangisi orjinal 3m acaba. Birisi 400 derken oburu 600 diyor. Filmlerin orjinalliğini nasıl anlayabiliyoruz?
Pazar günü ankarada yanyana iki tane cam filmi çeken yere girdim. Birisi 3m cam filmini 400 peşin çekeriz derken diğeri 600 den aşağı inmedi. Hangisine inanacağımı ben de şaşırdım açıkçası.
3M çok kaliteli bir film markası değil ki, üstelik kalındır da.. (Ziebart)SolarGuard, SolarMaster, LLumar gibi markaları da tercih edebilirsiniz. 400tl çok yüksek geldi bana. 5ay önce LLumar atc serisi 5 cam 250tl atr serisi 350tl idi heryerde.. başka yerlere de sorun sahibinden de bakın..