0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bir sorum olacak arka cama film çektirip rezistansı bozulan var mı ?
takılırken bozulmaz genelde.. sökülürken bilinçsizce soğuk çekilirken reziztans kalkar..
Hocam iyi gunlerde kullanin bende 5 cama 2 numara ön cam hariç 350 tl vermistim lumar marka.Lumari on cam icin 150 tl demislerdi antepte.ama ön cam icin 300 tl pahali.3m 0.75 olani varmis ondanda memnunlar.filmin iyisi hakikaten güneş ışığını iyi kesiyor.yoksa 150 tl ye sanayide yapiyorlar.1 2 sene sonra rengi aciliyor kalkiyor.
Vahit bey 1 numara cok açık.2 numara çok iyi gece görüşü anormal şekilde etkilemiyor.Gayet net.İçeriden disarisi cok rahat görünüyor.3 numara cok koyuLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buyurun
Adres neresi tam olarak
İki adresi var, hangisi size yakınsa ona gidersiniz. Gitmeden arayıp fiyatı konuşun, değişip değişmediğini bilmiyorum.http://www.amerikanfilmmerkezi.com/iletisim/
Kaplama yerine su zımparası ve pasta ile çözüm aranabilir ama illa kaplanacaksa eğer polislere merhaba denilebilir arkadaşımın aracında tavanın yarısından daha azı cam tavana uysun diye kaplanmıştı. Polisler söktürdü, muayeneye gönderdi geçenlerde
Yanık boyasız olmaz diyorlar. O yüzden bu seçenekten uzaklaştım.