Toyota corolla 1.6 2020 flame xpact multidrive s kumanda dan camlar açılıp kapanmıyor, acaba bir sorun mu var veya bir ayarı mı var? Şimdiden teşekkür ederim.
Sorun yok. Tek sorun, o özelliğin fabrikadan kapalı gelmesi. Serviste bilgisayara bağlayıp açıyorlar. Ayrıca sinyal koluna hafif dokununca 3 kere yanan sinyali, 4 veya 5 sinyale kadar çıkarabiliyorlar. Ben ikisini de serviste, bakım esnasında rica ettim ücretsiz yaptılar. Ama bazı servisler ücret talep edebiliyor. Bu arada sinyali 5 kereye çıkardım. Daha kullanışlı oldu. 3 kere şerit değiştirmede biraz kısa kalıyordu gibi.
Kumandadan camların kapanmasının faydaları olduğu kadar, kumandadan camların açılması bence bazı durumlarda sakıncalı olabilir.
Kumandadan camların kapanmasının faydaları olduğu kadar, kumandadan camların açılması bence bazı durumlarda sakıncalı olabilir.
Ben de ilk satın almada actırmıştım.
2 yıla yakın oldu bir sakıncasını görmedim.
Nedir sakıncalı olarak gördüğünüz husus?
Ben de ilk satın almada actırmıştım.
2 yıla yakın oldu bir sakıncasını görmedim.
Nedir sakıncalı olarak gördüğünüz husus?
Dalgınlık durumunda kumanda cepte sıkışırsa etkili menzil içerisinde sizin haberiniz olmadan camlar açılabilir,dikkatli olmakta fayda var.
Ümit Bey'in değindiği gibi, bence güvenlik riski doğurur.
Bir komşumuzun aracında uzaktan çalıştırma vardı. Bir gün aracı yanlışlıkla viteste unutmuştu, özelliği aktif hale getirince araç kaldırıma çıkmaya çalışıyordu.
Bu tarz özellikler Fale Safe mantığı ile düzenlenmeli