0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sildim ama fayda etmedi. Çok kötü siliyor. Herkesin yaptığı gibi gittim 2 tane silecek aldım arkadaş. Suçum nedir iğne ucuyla olacak gibi değil ama. Servise gidecem. Büyük ihtimalle daha yüksek açılı fıskiye takacaklar. Bunun ayarı yok galiba
Merhabalar Tansu bey. Aynı sorun bende de mevcut. Sorunla ilgili bir çözüm bulabildiniz mi?
Sakın sileceklerinizi ıslak mendil gibi şeylerle silmeyin! Silecek lastiği normal bir kauçuk değil. Grafit ile bir karışım ki güzel kaygan silsin diye yapmışlar. Sileceklerinizi sildiğinizde gelen o kara kir aslında kir değil grafitmiş. Eğer kirlendiğini düşünüyorsanız su ile hafifçe fazla ovalamadan yıkayın.Birinin dediğine göre hiç çareniz yoksa kurşun kalemi açın ve halkın kömür olarak bildiği o kara grafiti sileceğinize silin diyor ama ben de denemedim doğrusu.
Beni yariste de su sileceklere carpiyor. Nasil milimetrik ayarladilarsa...
Ben sağ tarafa bir çözüm uyguladım ama değer mi siz karar verin. Nozzle ın altındaki kaputa alttan basan 2 plastik parçayı kestim. Bunu yapınca artık yerinde durmuyor. Sonra kaputa alttan iyice yanaşacak şekilde sıvı conta ile yapıştırdım. İçerden biraz çirkin oldu ama su silecek kolunun üstünden atlamayı başardı büyük ölçüde. Diğer tarafa yapmadım. En kötü yenisini takarım diyerek denedim. İyi günler.
Keşke oynamasaydınız. Ben de nozulları çıkardım. Hatta iki tane destek tırnağı var. Sacın üstüne basıyor. Onları sacın deliğine sokarsam açı artar dedim. Az bişe zorladım ama kırılır diye bıraktım. Bu nozullarla çözüm yok.
Ali Bey emeğinize sağlık.Tansu, o zaman arka taraftaki (sağ taraf, öne bakan bacak) bacağın altına birşeyler sıkıştırarak açıyı artırabilirsin diye düşünüyorum..