0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet ben de öyle düşündüm. 1-2mm kalınlığında plastik parça soktum arka tarafa. Nozul tarafı çok az yukarı baksa yeter dedim. Ama olmaldı o kırmızı okla gösterdiğim tırnak saca basıyor ve nozulun başı hiç oynamıyor. O tırnakları biraz törpüleyip yine arkaya 1-2mm bir şey sıkıştırsak bi ihtimal doğru açıyı bulacak gibi. O da işime gelmedi üşendim. Aliexpress’ten direkt nozul bakmayı düşünüyorum aslında.
Madem yeni nozzle alacaksın, ısıtmalı al da bir faydası olsun bari
Değerli arkadaşlarım ben de aynı sorunu kış aylarının başında yaşadım. Temel sorunun nozulun üretildiği plastik malzeme olduğunu düşünüyorum. Nozulu arkasında sert bir cisimlə ittim ve çıkarttım komple döküm plastik, sadece sprey deliğinin olduğu yüzey içe geçmeli ve bir ayarı yok. Sorunun plastiğin büzüşmesinden ileri geldiğine kanaat ettim ve nozulu içe doğru kastırarak denedim ve şu an sorunum kalmadı.
Silecek suyu benim araçta da silecek koluna çarpıyor. Servise sordum, bazı araçlar da bu durum oluştu, dediler. Silecek kolunun ayarı bozulmuş dediler. Silecek kolunda küçük bir ayar yaptılar. Şu an sorun çözüldü. Boşuna uğraşıp parçalarla oynamayın. Servise uğrayın. İyi günler.
Hangi servis? Bilgi alalım arayıp. Kar plaza diğerlerinde de var deyip gönderdi. Silecek kolunun ayarı olduğunu ilk kez duydum. Biraz eğdiler mi acaba?