Gönderen Konu: İstanbul Belediyesi'nin Yol ve Trafik Düzenleme Çalışmaları  (Okunma sayısı 5598 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
İstanbul Belediyesi'nin Yol ve Trafik Düzenleme Çalışmaları
« Yanıtla #40 : Aralık 26, 2006, 00:49:43 »
valla aslında bu son duzenlemeler ile ana arterler rahatladı gibi. bugun 5:30 da bakırkoyden cıktım 6:00 da kavacıktaydım.
sabah 10 da kurtkoyden cıktım 10:40 da esenlerdeyim. tabi kaza vs olunca durum zor.

"prime time" da olmuyhorum genelde trafikte bilemiyecem tabi o kadarını.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Aralık 26, 2006, 00:49:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Aralık 26, 2006, 10:32:28 »
Prime time da eskisine göre pek te birşey değişmedi aslında. Kendi araçları ile işlerine gidenler otobüs ve minibüslerin ayrılmasından dolayı ana arterlerde biraz daha rahatlar o kadar. Ama toplu taşıma araçlarını kullananlar ve ara yollardan ana yollara bağlanmaya çalışanlar için durum daha da beter oldu. İki şeritli yan yolda bir otobüs ve minibüsün yan yana gelmesi sonucu geride kalan herkes için durum içler acısı oluyor. Hele bir de bu yollarda kaza olursa vay o yoldakilerin hallerine. Kaçacak hiç bir yerleri kalmıyor. Önü arkası kapalı, mecburen bekliyorlar.

Beldiyeye defalarca saygılarımı iletmiş olsam da korkarım ki hepsi yetersiz kalıyor. Allah hepimize sabır versin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #42 : Aralık 26, 2006, 20:47:28 »
Bugün Y.Bosna-Metro çıkışı ve Ataköy girişinde gene sökmeler takmalar var, bakalım şimdi ne yapmaya çalışıyorlar anlayacağız
--dünya dönüyor--