0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar 2005 avensis elegant var kapılar açılınca tavan lambası yanmıyor kapı siviclerinde sıkıntı yok bunlarda bir body ecu varmış tam nerede olduğunu bilen varmı, corollada olan mavi kutu avensiste yok veya yeri farklı bilginiz varsa yardımcı olabirmisiniz
tüm kontrollerini yaptım lambalar on pozisyonunda yanıyor lambaya bağlanan kısımda bir + uç iki tanede - uç (şase) var işte bu door pozisyonunda şase gelmiyor buda sigorta kutusunun bir yerlerindeymiş oto elektrikçiler pek girmek istemiyor bu işi bilende 700 lira para istiyor tam yerini bilsem yapmaya çalışacağım ama çok zor biryerde galiba bilen varsa ve söylerse çok sevinirim
Merhabalar,Forumda konu ile alakalı bir yazı vardı sanırım ama bulamadım.Aynı aracı kullanmış biri olarak tavan lambası sigortası fren pedalı kısmına yatar pozisyonda yukarı doğru bakarsanız göğüs paneli üzerinde FUSE yazan bir minik kapaçık var orada.Bu lamlara kumanda eden ECU ise bozuk para gözünü çıkartınca göreceğiniz dağıtım panelinin altında olması gerekir.Kısa devre ettirdiyseniz bir ihtimal sigorta atmıştır ancak dahada kuvvetle muhtemel ECU üzerinde bulunan mosfet gitmiştir.Geçmiş olsun,kolaylıklar dilerim.