0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Demek ki ilanı görünce hemen telefona sarılıp, mümkünse arabayı görmeye gitmek gerek, yola çıkarken kaporayı da cepte taşımak gerekiyormuş, son 3 haftalık araba bulma macerasında bunu anladım. Umarım çok uzamadan bulurum bir tane. Alıcısı çokmuş bunun. Para çok olsaydı da sıfırını alabilseydim keşke...
Timuçin Bey, size şu kadarını söyleyebilirim, Yaris fazla bir beklentiyle satın alınmadığı için sahiplerini fazlasıyla memnun ediyor ve kolay kolay 2. ele düşmüyor. Kendi adıma konuşmak gerekirse, özellikle 1.3 motorun ideal güç/ağırlık oranı, bu motor ile mükemmel bir uyum içerisinde çalışan çok başarılı bir manuel şanzıman, çok başarılı bir direksiyon ve çok kolay devirlenen canlı motor beni fazlasıyla tatmin ediyor. Üstüne Toyota'nın klasik mekanik sorunsuzluğunu da ekleyince aracımı satmam için hiç bir neden kalmıyor.
+1Timuçin Bey bence işi hızlandırmak için aracın plakasını alın servise neyi var neyi yok diye sorun sonra direk yapışın
konu hortlamış tüm Yarisçiler burayaaHakkı abi benimde arabayı alış hikayem ve sonrasındaki aşkımız tamda yazdığınız gibi hatta iş yerimde otoparktan çıkarken yolumu kesip "ne olur sat şunu bize,arıyoruz arıyoruz bulamıyoruz kimse satmak istemiyor" demişlerdi