0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sağolun, Allah razı olsun..2007 model 1.4 dizel aldım SOL special diye geçiyor.24.750 fiyat biçmişlerdi, kavga dövüş 23.500 e aldım.araçta sis farları var, 4 hava yastığı var, anahtarsız çalıştırma özelliği var (orjinal).88.500 km ön sol çamurluk değişmiş, arka sol çamurlukta lokal boya var, arka sol kapıda boya var.araç güzel gidiyor maşaAllah.Rabbim borcunu ödeme gücü versin bana ve diğer borçlulara inşaAllah.kazasız belasız sürüşler nasip olsun inşaAllah hepimize..
sağolun efendim Allah razı olsun...ben de aranızdayım artık
Benimde daha önceki arabam 94 model Opel Corsa idi. Geçen ay sattım. Opel mi Hundai mi Toyota mı derken test sürüşlerinin ardından Toyotada karar kıldık. Şu an aracım 700 km de kullandıkça bağımlılığm artıyor. Her geçen gün daha fazla bağlanıyorum arabaya. Kolay kolay sıkılmayacağım herhalde arabamdan.Tekrar hayırlı olsun. Kazasız sürüşler dilerim herkeze.
merhaba dün itibariyle manisadan 1.3 terra aldım.maalesef istanbulda bulamadım km ve fiyat olarak değerler yüksek.manisa soma da buldum 2008 12.000 km de araç.servise baktıramadım çünkü manisa soma arası 75 km satan arkadaşında şoförlüğü iyi olmadığı ve işinden izin alamadığı için,yanımda bir boya ölçüm cihazıyla gittim. sadece 2 kapısı lokal boyanacak yerde iki kapıyıda lokal sırıtır gerekçesiyle boyamışlar .araç 1 kere servis bakımı görmüş.3 yıl içinde 10.000 bakımına gitmiş.ölçüm yaptım ve 2 kapı haricinde araç tertemiz yalnız kafama şu takıldı.boya ölçümü cihaz verileri 80-90 ve 100 olarak değişiyor bu normal 120 üzeri boya var demek.ancak araç komple boyandığında acaba bu verileri fabrika çıkışı gibi boyayarak elde etmeleri mümkünmüdür