Yaklasık 4 bin km oldu kullanıyorum arabanın son fıyatını gorunce uzun sure kullanma kararı aldıgım ıcın yaptırdıgım eklemeler
serviste yaptırdıklarım
1- motor kartel koruma yaptırdım ( mantıklı karar olmus )
2- boya koruma yaptırdım ( gereksız boşa masraf bir işe yaramıyor )
3- led ampul aldım servısten ( bir işe yaramıyor yagmurlu havaad yolu goremıyorsun bıle cıkarttım orjınalı taktım orjınal bır ampul alabılırsen mantıklı )
4- paspas takımı aldım ( fena degıl ama daha ucuza daha kalıtelı yan sanayı urunler var )
ek olarak
1- lcd ekran ıcın ekran koruyucu aldım n11 de falan 50 tlye var uzun tırnaklı arkadasların cızmesıne karsı
2- bagaj havuzu aldım ( forumda stepne havuzunda su yapıyor dedıler ama bende sorun yok )
3-Ön gögüs için halı benzeri bir sey aldım ( forumda gördüm 75 lira birsey ama hem hoş durdu hemde günesin direkt etkısınden koruyor galiba )
4- Araç kamerası ( mia70 pro + gps modülü) goruntu kalıtesı ıyı hız ve konum kayıtlı plakaları okuyacak kadar kalıtelı
5-Anahtar ıcın kap n11 de 25 lıraya almıstım ciftini birini arkadasa hedıye ettım ( ter ve su gibi seylerden koruyor )
6-önlere cam filmi ( gereklimi orası tartısılır ama trafikte yandan gecen öküz gibi bakanlara karsı etklılı)
alacaklarım ( satmak ısteyen olursa mesaj atmanızı yeterli )
1- stepne ( pimpirikli insanım o stepne olacak orada
2- kriko ve bijon takımı
3- kışlık lastikler için teneke jant takımı
4- park sensörü ön ve arka için
5- Head up display uygulamaları var aliexpreste suan ıncelıyorum