0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aslında arka camlarda silicek orijinal fikir valla Toyota nın en kötü tarafı dediğim gibi park sensörü ve birde lanet olan yalıtım olayı.. Genelde bir alt segmentten veya bir önceki Toyota dan devam edenler lanet olan yalıtım olayına çok takılmıyorlar Mesaj Birleştirildi: Aralık 12, 2020, 00:27:16https://cdn-ds.com/blogs-media/sites/53/2019/02/28180606/2020-Toyota-Corolla-and-2020-Toyota-Corolla-Hybrid-exterior-shot-parked-at-night-under-a-concrete-pillar-bridge-near-a-shipyard_o-1038x400.jpgCorolla gene mi şekil değiştiriyor?
Mutlu bey ve Okan bey öyle diyorsunuz ama Skoda Octavia da arka cam sileceği mevcut senelerdir. Hem yağmurlu havalarda ihtiyaç duyulan bir özellik.Yani ben sunroff dansa arka cam sileceği ni tercih ederdim.
Teşekkürler 1.6 Flame x pack buzul metalik gri ötv muaf aldım ben engelli indirimi 166 bin TL tuttu. Yalniz ben araca taktıkları led ampul kitini hiç beğenmedim aydınlatması yetersiz bence, ergonomi acıdan kol dayama hiç hoşuma gitmedi yükseklik ayarı yok bir de malum yol sesi daha henüz rodajdan dolayı yükseğe çıkmasam da geliyor. Ama konforu şehir ici sürüş kolaylığı ki atmosferik olmasına karşın ben seriliğini beğendim aracın genel olarak söylediklerim dışında çok memnunum
Hayır hocam ben totalde ödedim Istanbul Gürses toyota ile bie görüşün isterseniz
Merhabalar, bende Flame X-Pack kullanıyorum.Montajını yaptığım aksesuarlar arasında kullanıp tavsiye ettiklerimi yazmak istiyorum.Led far Femex gt nano series,Anahtar kabı(çok tavsiye ederim),Bagaj kaldırma yayı,Bagaj iç yan duvarlarına eşya saklama gözüBagaj içi poşet-çanta kancası Kolçak içine ve multimedya ekranı önüne saklama gözleriÜrünlerin çoğu Aliexpress üzerinden geldi. İlgilendiğiniz yada bilgi almak istediğiniz parçalar varsa yardımcı olabilirim.Bagaj kaldırma yayı kullanımı ve anahtar kabı görüntülerini merak edenler için youtube da video çekimi yaptım. Aşağıdaki kanal linkim içinden seyredebilirsiniz
Bagaj yayına hiç gerek yok, boşuna takılan yerdeki sacı da zorluyor hem. Onun yerine bedava yöntem var kastırmıyor ve zarar da vermiyor. Paylaşmıştım bu yöntemi.
Anahtar kabinin linki varsa gonderir misiniz?