0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dursun Bey, sizi öncelikle Tanışma bölümünde ayrı bir başlık altında tanıyabilir miyiz?Sorunuza gelecek olursak, park sensörü yeni nesil araçlarda bence fazlasıyla gerekli bir aksesuar. Kokpitler yükseldikçe, camlar küçüldükçe ve sedan araçlarda bagajlar bombeli hale geldikçe görüş açıları da hızla daralıyor. Görüntülü olanlara bildiğim kadarıyla iç dikiz aynasının üstüne takıyorlar.
geçen toyota serviste, buzzerlı olanını taktırdım aracıma. herşey dahil 90 tl aldılar. orijinal toyota sensörü. çok memnunum. 10 cm kala direk ötüyor. park ederken ve manevra yaparken çok yardımcı oluyor gerçekten. verdiğim her lira helal olsun diyorum. illa lcd olmasada, olur bence. tabi lcd olsa daha iyi olur ama... buzzerlının kullanımı gayet basit, kolay ve güvenli. yeni kasadan kullanan arkadaşlara, özellikle tavsiye ederim.
peki bu işi tamponu delmeden yapamaz mıyız... benim pek hoşuma gitmiyor, arka tampondaki yuvarlaklar... ha bazı arabalarda hiç sırıtmıyor, öellikle hb arabalarda... mesala komşularımızda astra var yeni model, hb olandan, ve bir diğerinde 307 var, o da siyah... ikisinde de sanki hiç yokmuş gibi, minik yuvarlaklar var... gördüğüm toyotalard ise hoşuma gitmedi, belki tamponun biraz dışarıya doğru çıkıntılı oluşundan...amma velakin, çok gerekli bir şey, ben arabanın arkasını göremiyorum, tamam diyorum, biraz daha gitsem çarparım diyorum, inip bakıyorum yarım metre var
arkadaşlar merhaba. bende gecen hafta serviste aracıma park sensörü taktırdım. kampanya var dediler 250 tl ye düşmüş orada bi formen tanıdık çıktı 180 tl ye taktılar. hem de sadece sesli uyarısı var. garantili falan dediler. Serkan kardeşim 90 tl ye taktırmış, anlaşılan bana iyi takmışlar