0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İvmelenme hatasıGaz kelebeği hatasiKatalizör hatası verdi p0420
benzinde de aynı p0420 hatası veriyor ise yan sanayi katalizör kaynaklı olma ihtimali yüksektir, Ümit Beyin tavsiye ettiği gibi çıkma orjinal bir katalizör deneyin
Oksijen sensörü mu katalizör mu bunu bilemiyorlar burda. Hangisi sorunlu ogrensem degiscem
Onun için çıkma orjinal bir katalizör ile deneme yapın dedim,eğer orjinal katalizör takılınca sorun biterse sebebini öğrenmiş olursunuz yok sorun devam ederse sensör değişimi gerekir,2.oksijen sensörü manifolddan uzakta olduğu için kolay bozulacağını zannetmiyorum,ama katalizör uyumlu değilse ki genelde öyle oluyor yan sanayi ürünler orjinalinin yerini tutmuyor.
Oksijen sensörü bozuk ise iki sensorde değişir dediler doğru mu? Kırşehir'de çıkma katalizör bulma imkanım yok. Ankara yolu gözüküyor gibi
İki sensör neden değişecekmiş anlam veremedim,belki yan sanayi enjektör takacaklardır o yüzden olabilir orjinal taktıktan sonra öyle bir şeye gerek olacağını zannetmiyorum,Ankara'ya giderseniz AES (Ankara egzoz sanayi) var onlarla görüşün ürünleri kalitelidir sorunu çözerler.
Bide sizin araca takılan katalizörün fotoğrafı varsa yüklermisiniz,belkide parça uyumlu değildir oksijen sensörü yeri vs doğru değilse sensör egzoz gazını ölçemez.[/quoteBugün ölçüm yaptırdım sensör 2 hiç sinyal vermiyor. Oksijen sensörü bozuk yada hasarli
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Kasım 17, 2020, 09:44:15Bide sizin araca takılan katalizörün fotoğrafı varsa yüklermisiniz,belkide parça uyumlu değildir oksijen sensörü yeri vs doğru değilse sensör egzoz gazını ölçemez.[/quoteBugün ölçüm yaptırdım sensör 2 hiç sinyal vermiyor. Oksijen sensörü bozuk yada hasarli son durum nedir?
Bugün Ankara'da katalizör ve üzerindeki oksijen sensörunu değiştirdim. Kazali araçtan çıkma parça taktik. En son Ankara da hata kodu p0420 katalizör hatası vermiş. Hata kodu silindi parçalar takıldı. Bakalım ne olcak
P0420 hatası ve ivmelenme hatası çıkma katalizör ve oksijen sensörü 2 degistirildikten sonra düzeldi. Motor lambası yanmadı.
Geçmiş olsun lpg ayarınızı doğru yapıldıysa bir sorun yaşamazsınız, kazasız sürüşler dilerim
Geçmiş olsun dediğim gibi olmuş bir defa daha anladık ki Toyota yan sanayi veya kalitesiz muadil parça kabul etmiyor,bu durum aklınızda kalsın aracınıza alacağınız bütün ekipmanların orjinal veya onun kadar kaliteli muadil ürün olmasına dikkat ediniz en önemli olan zamanımızdan feregat etmemiş oluruz.