0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar ben yıllık olarak 10.000 nin altında biniyorum aracıma LPG taktırsam satarken farkı oluyor mu fiyat olarak servise sordum 6.000 TL diyor
Yılda 15bin km den az yapıyorsanız 6 bin tl yi amorti etmeniz uzun zaman alacaktır.ama yine de lpg taktırmak isterseniz dışarıdan yine motor garantili landirenzo lovato atiker elit vb markalar tercih edebilirsiniz daha uygun fiyata böylece daha kısa sürede kara geçersiniz
Cevaplarınız için teşekkür ederim öncelikle.servisle anlaşmalı taktırmak zorundayım yoksa garanti kapsamından çıkar dediler araç 2018. 2023 e kadar garantisi var yoksa dediğiniz gibi dışarıda daha uygun var landirenzo ile anlaşmaliymış bilemedim şimdi.landirenzo hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız Mesaj Birleştirildi: Ekim 26, 2020, 21:06:48Aslına bakarsanız benzinde binemiyorum malum uçtu gitti benzin fiyatları genelde şehir içi kullanacam ama çok fazla yakıyor bilgisayar .Mesaj Birleştirildi: Ekim 26, 2020, 21:08:00Bilgisayar 8.2 litre gösteriyor
Arkadaşlar atiker LPG taktırmak mantıklı geliyor adanada bildiğiniz bir yer var mı
Neden kendi konforunuzu ve kendinizi düşünmekten vazgeçip her zaman satışa koyacağınız zamanı düşünüyorsunuz sırf aracım daha yüksek fiyata gitsin mantığıyla.
Adana'da ayaz LPG ziya usta var işinde iyidir kendisiyle görüşürseniz fikir edinebilirsiniz, Ad:AYAZ LPG ZİYA USTACep:0541 216 13 35
Yüksek fiyat mantigi benim ilk önceliğim tabiki çünkü ben yatırım amaçlı aldım aracı. Satarken fiyat benim için ve eminim bir çok kişi içinde önemlidir.Mesaj Birleştirildi: Ekim 27, 2020, 21:45:23Teşekkür ederim kardeşim
LPG taktırdıktan sonra ruhsata işletmeyi nasıl yaptırıyoruz yani muayene ve ruhsata işletme maliyeti ne kadar olur arkadaşlar
Arkadaşlar merhaba, landirenzo kit taktırdım çok memnun benzinden bir farkı yok ama bir sorum olacak LPG li araç ilk defa kullanıyorum da araç LPG de seyir hslinde iken benzinden yakar mı benim yol bilgisayarı yaklaşık 8 km düşük gösterdi bilgisi olan var mı
Merhabalar herkese...LPG montajı yaptırdım muayene yaptıracam tadilat muayenesi randevusu alacağım yoksa genel muayene mi .normalde 2021 Nisan ayında ama yaptırayım diyorum projeyi de aldım Bilgisi olan yardımcı olabilir mi