0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
az önce bir saatlik bir yolculuktan sona suyuna bakayım dedim kaputu kaldırdım banamı öyle geldi bilmiyorum🙂 çok sıcak hava çarptı yüzüme, radyatörü dikkatlice yavaş yavaş açtım su kaynıyor sanki ama hararet göstergesi normal, benmi abarttım acaba paranoya
kullanılan yağ motul 5w40suyu yağı kontrol ediyorum sorun yok, ani devirlenmelerden kaçınıyorumtam rektifiye denmez sanırım ama ben yinede 3000 deviri geçmeden kullanıyırum, 300km sonra yağ değişimi yapacağımyine 1000km sonra tekrar yağ değişip rutin bakıma döneceğim, durum bu şekildemi ilerlemeliyim fikirleriniz nedir.
evet @Ufuk Sönmez (16363) bey motul xcess 8100 5w40 kullandım, tam sentetikyarı sentetik mi kullansaydım acaba ilk iki yağ değişimindebirde performans süper sessiz ve aşırı seri lakin 3. vites te son hızım 140 idi şu an 120 yi geçmiyor deneme yaptım da bir sefercik, rodaj süresimi yaşıyor motor tam rektifiye denmez sanırım sadece subap ve segman değişti
kompresyon ölçüldümü sormadım aracı test ettik sorun görülmedi ama test yapmıştır usta çünkü extraları çok oldu güveniyorum1000km ve 3000km de 5w40 xcess yağ yenileyeceğim sorun olmaz dimibirde3. vitesteki hız düşüklüğü rodajlamı alakalı acaba, bekleyelm görelimmi dersiniz, çünkü biraz araştırdım ilk 3000km performans çok değişiyor denmiş