0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tekrar hoş geldiniz diyorum. Aracın maşallahı var, başka söze gerek yok. Model uçak da çok güzel bir hobi olsa gerek.
Evet bencede tekrardan hoşgeldin Mesut.Aracına da maşallah diyorum. Tek eksiği ön karlığı... Müsait bir zaman tekrar görüşelim Mesut .
Maşallah havacılık filosu kurmuşsunuz Mesut Bey. Bu arada Japon uçağının renk ve desenleri çok güzel. Uçaklara minik bir kamera koyup görüntü almak gibi bir projeniz oldu mu hiç?
Bence tsport tamponuna hiç gerek yok basit bir karlık işini görür .Tarih belli olmasada gelmeyi düşünüyorum sizin o tarafa. Telefon numaran var bende (değişmediyse) gelmeden haber veririm .
Yapım aşamaları gerçekten çok etkileyici, ben bir model uçakta bu kadar el emeği olduğunu bilmiyordum. Bir alkışı hak ettiniz Videoyu da bekliyoruz.
Mesut Tek kelimeyle alkışlıyorum seni ben daha uzaktan kumandalı arabayı doğru dürüst kullanamıyorken sen uçağı hem yapıyor hem uçuruyorsun helal olsun valla sen normal uçakta yaparsın (anka kuşunun uyanışı diye bi film vardı) meslek neydi senin? Aracın da mükemmel imkanım olduğu zaman alacağım ilk arabalardan aracın
Bence o filmin, Mesut'un favori filmi olması gerekir
Benimde sizinkilerin yanında model denirse tabiki uzaktan kumandalı bi oyuncağım var benzinli değil ama 19 volt idare eder Foruma bende üye oldum elimden bişey gelmesede merak ediyorum bakalım belki bişeyler öğrenirim
Bu konuda öğrenmem gereken çok şey var sanırım benim piller farklı sanıırım aşağıda resmini veriyorum 19,2 volt
tekrar hoş geldiniz diyelim o zaman araç harika sade şık ve tatlı olmuş Allah kaza bela vermesin..model hobilerinizdede emeginize elinize saglık, bende cok seviyorum ancak ögrenci oldugum için aracla oynamak daha ön planda oluyor benim için... ama sizi görünce yeniden uyandı içimde rc ci kocaman bi alkış size