Gönderen Konu: Corolla Sport  (Okunma sayısı 3519 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla Sport
« Yanıtla #20 : Nisan 13, 2009, 14:53:25 »
Mesut bey bence jant rengi gümüş araca gitmesede çok şık duruyor.
Ama bu konuda farkettimde aracınız uçaklarınızın gölgesinde kalmış ;)
sizden model uçak konusunda ayrı bir sayfada detaylı bilgi bekleriz :)
Araçlardan da Alfa'nın rengi harikaymış ;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 13, 2009, 14:53:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 13, 2009, 15:22:44 »
Mesut bey bence jant rengi gümüş araca gitmesede çok şık duruyor.
Ama bu konuda farkettimde aracınız uçaklarınızın gölgesinde kalmış ;)
sizden maket uçak konusunda ayrı bir sayfada detaylı bilgi bekleriz :)
Araçlardan da Alfa'nın rengi harikaymış ;)

Aydın bey selamlar, jant regini fümeye değiştirmeyi düşünüyordumki etrafımdaki tüm arkadaşlar sakın değiştirme bu çok yakışıyor diyorlar, sanırım biraz goz aşinasına itiyacı var :)

evet aracım uçaklarımın gölgesinde kaldı biraz :) Aydın bey bu arada bu uçaklar model maketler sadece süs amacı ile yapılan  ölçekli modellemelere denir. model uçaklar ise gerçek uçaklar gibi airodinamik yapıya sahip ve uçuş karakteristikleri gerçekleriyle aynı olan uzaktan kumandalı modellerdir , lütfen bu yazımı küstahlık olarak algılamayın sadece bizim modelcilik camiasında model araçlara ve model uçaklara  oyuncak gözüyle bakılmasından herkez çok rahatsız , birçok kişinin ailesi bile yeri gelir çocukmusun oyuncaklarla oynuyorsun der ve hatta bunun üzerine forumumda 16 sayfalık bir topik bile var :)

mdel uçaklar ve araçlar konusunda detaylı bilgi vermeyi bende isterim ama bunu hangi başlık altında paylaşıcağımı bilemedim.

görmüş olduğunuz alfa romeo Body'si ilk denememdir ilk göz ağrımdır :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 13, 2009, 15:40:37 »
Estafurlah Pardon düzeltdim farkında olmadan yazmışımdır dikkat etmemişdim ;)

Model araçla uğraşan bir kaç arkadaşım vardı sizinkinler pillimi? yakıtlı olanı da var dimi?

Bence Modifikasyon bölümünde Konu açabilirsiniz sonuçda kendi emeğiniz var ve başka bir eşi olmayan makinalar

Bence de aracınıza Füme renk jant güzel gider ;) ama alıştıysanız gerek yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Nisan 13, 2009, 16:02:05 »
Estafurlah Pardon düzeltdim farkında olmadan yazmışımdır dikkat etmemişdim ;)

Model araçla uğraşan bir kaç arkadaşım vardı sizinkinler pillimi? yakıtlı olanı da var dimi?

Bence Modifikasyon bölümünde Konu açabilirsiniz sonuçda kendi emeğiniz var ve başka bir eşi olmayan makinalar
Bence de aracınıza Füme renk jant güzel gider ;) ama alıştıysanız gerek yok

Estafurullah Aydın bey sadece belirttim. siz farkına varmadan yazmış olabilirsiniz gayet normal.sizde benim kusuruma bakmayın. jant konusunda benim gözüm buna alıştı ama canım bi değişiklik istemiyoda değil hani :) ayrıca füme yaparsam jantın iç kısmında kırmızı şerit çektirmeyi düşünüyorum.

ben araçlarımın hepsini sattım mağlesef uçaklara ve helikopterlere geçince :) ama elimden birçok yakıtlı birokta elektrikli model geçti. ilk sayfadada dediğim gibi elektrikli araçlarla çok rahat 160km yapabiliyorsunuz BRUSHLESS sistemlerle ancak bunlar paraya bakıyor hep :)

site yöneticileri bana bu konuda yön gösterirlerse RC Model araçlar bölümüde açarlarsa ben her konuda yardımcı olurum herkese. zaten kendi forumumda kendi yazılarım mevcut onlardan bi bölümünü buraya taşırım sorun olmaz benim için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 13, 2009, 17:24:36 »
Mesut abim napiyorsun nerlerdesin mutlu oldum birden seni görünce :D

Canavar gene parıl parıl maşallah.Bu arada son bıraktıgımda model araçlarla drift yapıyordun.Sonradan redbull airrace filan mı takıldın uçurmuşsun valla abi :D
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 13, 2009, 22:28:28 »
Hobi bölümü fena fikir değil aslında... :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 13, 2009, 22:41:18 »

Ahmet öncelikle yorumların için teşekkür ederim. aracı sade bırakmak istedim bende , aklımda daha farklı şeyler vardı ancak abartmanın bi anlamı olmadığına karar verdim. modelcilik konusunda sadec e araba değil birsürü dallar var bunlardan en ucuzu hjavacılık diyebilirim sana, model arabalara , tırlar , kamyonlar, iş makinaları, uçaklar, helikopterler, 4x4 arazi araçları, rock crowlerlar vs vs. sen hangi dalı istediğine karar ver gerisi zaten gelir

rica ederim abicim ne demek...  evet abi farkındayım bilioyorum kamyonlar tırlar hatta çekiçiler vinçler var :D mükemmel ötesi zevkli şeyler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Nisan 14, 2009, 09:44:42 »
Mesut abim napiyorsun nerlerdesin mutlu oldum birden seni görünce :D

Canavar gene parıl parıl maşallah.Bu arada son bıraktıgımda model araçlarla drift yapıyordun.Sonradan redbull airrace filan mı takıldın uçurmuşsun valla abi :D

Coşkun nasılsın kardeşim 2 sene oldumu görüşmeyeli ? bu taraflara yolun düşerse yada benim o taraflara yolum düşerse tekrar mutlaka görüşelim kardeşim. araba herzamanki gibi düzenli bakımlarında ve düzenli temizleniyor :) RC model araçlarda en son drift yapıyordum dediğin gibi ama zaman içerisinde zevkler değişebiliyor uçak uçurmak bambaşka keyifli ama hala drift yapıyorum onu bırakmadım :)

Hobi bölümü fena fikir değil aslında... :)

Başka forumlarda bu tarz bölümler var aslında burdada yapılmaya karar verilirse o bölümün yöneticiliğine talip olabilirim. kendi forumumdan birçok bilgiyi sizlerlede paylaşabilirim eğer böyle bişey istenirse neden olmasın

rica ederim abicim ne demek...  evet abi farkındayım bilioyorum kamyonlar tırlar hatta çekiçiler vinçler var :D mükemmel ötesi zevkli şeyler...

bu işe başlamak için en azından 600 700 lira gibi bi bütçeye ihtiyacı olur bir insanın, ve herkez neyazıkki bu hobbye para ayıramıyor, bunların sebeplerinden biri ülkemizin kişi bşına düşen gelir ortalaması, ve ithal edilen mallardan alınan yüksek vergi, ve tabi bunun yanında bizim satıcılarımızın bağzılarının aç gözlülüğüde var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 15, 2009, 00:09:10 »
..sevgili Mesut fotoğrafların çekildiği mekan neresi acaba.bilindik bir yer sanki...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Haziran 15, 2009, 13:43:34 »
..sevgili Mesut fotoğrafların çekildiği mekan neresi acaba.bilindik bir yer sanki...

Süray aracın resimlerinin çekildiği yer İstanbul / Tuzlaya bağlı olan Orhanlı köyü